Esra Eron Boşanma Arifesinde Fena Dağıttı - Son Dakika
Magazin

Esra Eron Boşanma Arifesinde Fena Dağıttı

Esra Eron Boşanma Arifesinde Fena Dağıttı

Eşi Murat Aşık'la 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan eski manken Esra Eron, İstanbul gecelerinde efkar dağıttı.

25.11.2013 18:03  Güncelleme: 18:29

Eşi Murat Aşık'la 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıkları iddia edilen Esra Eron, önceki gün İstanbul gecelerinde efkar dağıttı. 1 çocuk annesi olan eski manken, önceki akşam Cihangir'deki Mono isimli mekanda kız arkadaşı ile otururken görüntülendi.

Fotoğraflarının çekilmesini istemeyen Eron, şoförüne talimat vererek aracını oturduğu masanın önünde sıfır yanaştırttı. Korumalar eşliğinde otomobiline binen Erol, hızlıca mekandan gitmek isteyince olanlar oldu.

ARABADA İÇTİ

Elinde içki kadehiyle lüks cipine binen Eron, mekandan ayrılmak isterken şans eseri önüne bir çöp kamyonu geldi. Şoförüne talimat veren Eron, aracı ters yöne sokmasını istedi. Bu sırada aracını kendisini görüntüleyen gazetecilerin üstüne sürdüren Eron, daha sonra ters yola girerek yoluna devam etti. Trafik kurallarını hiçe sayan Eron'un aracında içki kadehini yudumlayarak rahat tavırlar sergilemesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Eski mankenin bu halini görenler, "Esra boşanmadan yanlış yola girmiş. Kendini toparlaması lazım" yorumu yaptılar.

Kaynak: UFUK ÖZCAN/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Esra Eron Boşanma Arifesinde Fena Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement