Ceyda Düvenci kızının hastalığı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika
Magazin

Ceyda Düvenci kızının hastalığı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Ceyda Düvenci kızının hastalığı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, serebral palsi hastası olan kızı Melisa ile ilgili gelen bir soru karşısında gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan "Geçmişe dönmek istesen hangi ana dönmek istersin?" sorusuna yanıt veren Düvenci, "Melisa'nın düşme riski yaşadığı güne gitmek isterim aslında" ifadelerini kullandı.

12.09.2022 10:26  Güncelleme: 10:27

Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, NTV'de ekranlara gelen 'Bambaşka Sohbetler' programında Serkan Altunorak'ı konuk etti.

"MELİSA'NIN DÜŞME RİSKİ YAŞADIĞI..."

Düvenci, kendisine yöneltilen "Geçmişe dönmek istesen hangi ana dönmek istersin?" sorusuna, "Melisa'yı doğurduğum ana gitmek isterim. Yok, değiştiriyorum; Melisa'nın düşme riski yaşadığı güne gitmek isterim aslında. İleride de Melisa'yı 40 yaşındayken görmek isterim. En merak ettiğim şey bu" cevabı sonrası duygusal anlar yaşadı.


Ceyda Düvenci kızının hastalığı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu

CEYDA DÜVENCİ'NİN KIZININ RAHATSIZLIĞI NE

Ceyda Düvenci'nin 2008–2013 yılları arasında evli kaldığı iş insanı Engin Akgün ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Melisa Nur, doğar doğmaz beyin kanaması yüzünden Serebral Palsi hastası olmuştu.

SEREBRAL PALSİ NEDİR?

Serebral palsi (SP) beynin bir grup nörolojik bozukluklarını içeren geniş bir terimdir. Haya boyu süren bir durumdur ki beyin ve kaslar arasındaki iletişimi etkileyerek vücudun hareket ve duruşunda kalıcı bir eşgüdüm bozukluğuna yol açar. SP, beyinde oksijen açığına yol açan bir olayın sonucu olabilir.

SEREBRAL PALSİ BELİRTİLERİ NELER?

SP'nin temel bulguları aşağıda belirtilmiştir. Buna rağmen, her çocuk farklı semptomlar gösterebilir. Çocuğun kollar ve ayaklarında kas gücü kaybı, zayıf motor hakimiyeti veya spastisite olarak bilinen katılığı olabilir. Asılmış bacaklar veya sıkılmış yumruk şeklinde kas katılığı da görülebilir. Serebral palsili çocukta motor bozukluklarla birlikte kognitif yetersizlikler, görme ve konuşma bozuklukları da görülür.

Ceyda Düvenci kızının hastalığı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ceyda Düvenci kızının hastalığı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Tuğba Karakaya: Bende engelli annesyim benimde 10 yaşında sipina bifida hastası kızım var omurilk felci belden aşağısı tutmuyor yuruyemiyor bir anne ololarak elimden birşey gelmiyor ben çok iyi bilirim o duyguyu hiç bir anneyi evladı ile sınamasın rabbim ?? 372 14 Yanıtla
    Omer Cagatay: Amin amin amin ablacım yaşamayan anlamaz da bilmez de 4 1
  • Kader Karakoç: Allah yardımcısı olsun bütün hastalarımızın yardımcısı olsun rabbim zor inanın zor bi durum Anne değilim ama evlat ayrı apayrı bi durum tez zamanda şifalarını versin inşallah Allah ?? 366 15 Yanıtla
  • Ayhan İplikcioğlu: Rabbim şifa versin inşallah ailesine sabır diliyorum 160 7 Yanıtla
  • Havva Azra: Bir yaşayan bilir birde çeken bilir Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin . 26 2 Yanıtla
  • eray özden: Allah yardımcısı olsun. 21 1 Yanıtla
  • Ferit Levent: LA YUKELLİFFULAHU NEFSEN İLLA VUS AHA ALLAH KİMSEYE KALDİRAMADİGİ YÜKÜ YÜKLEMEZ İNŞALLAH BUNLAR BİZİM İMTAHANIMIZ İNŞALLAH KANAT TAKILACAK BİZİM YAVRULARIMIZA YÜCE RABBİM ANNESİNE AİLESİNE BAĞIŞLASIN ??¦?¦? 15 3 Yanıtla

Advertisement