Ceyda Düvenci Nasıl Zayıfladığını Arap Kanalına Anlattı - Son Dakika
Magazin

Ceyda Düvenci Nasıl Zayıfladığını Arap Kanalına Anlattı

Ceyda Düvenci Nasıl Zayıfladığını Arap Kanalına Anlattı

Arap kanalında yayınlanan röportajda ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, özel hayatıyla ilgili detayları paylaşarak nasıl zayıfladığını sevenleriyle paylaştı.

19.01.2014 11:00  Güncelleme: 12:21

Liana Dahdouh'un İstanbul'da hazırlayıp sunduğu MBC 4'teki 'Ekstra Turki' programında Arap izleyicilerin de 'Umutsuz Ev Kadınları' ve 'Binbir Gece' dizisinden yakından tanıdığı Ceyda Düvenci ile yapılan röportaj yayınlandı.

NASIL ZAYIFLADI?

Düvenci, nasıl zayıfladığı sorulunca doğumdan sonra 83 kiloya yani 44 bedene ulaştığını, bir diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladığını söyledi. Düvenci, 1 yılda 15-16 kilo verdiğini, ikinci yılda da 8 kilo verdiğini belirterek şöyle dedi: "Akşamları yemek yemiyorum. Gündüz porsiyonlarım yarıya düştü. Ama tatile gidersem yemeden içmeden kesmiyorum kendimi. Aldığım her besinin sağlıklı olmasına, eğer bir kaçamak yapacaksam bile bunun en sağlıklı, en lezzetli olmasına çok özen gösteriyorum. Tabii ki plates de yapıyorum."

"AŞK KADINIYIM"

Ceyda Düvenci, 'İşiniz mi, sevdiğiniz mi" sorusu üzerine, kendisini 'aşk kadını' olarak nitelendirdikten sonra aşkı sadece kadın erkek arasındaki ilişki olarak görmediğini, kızına, evine, dostlarına, kitap okumaya, öğrenmeye, seyahat etmeye de aşık olduğunu söyledi. Düvenci, "Kendimi en iyi hissedebildiğim ve maddi olarak da güçlü olabildiğim, para kazanabildiğim yer oyunculuk. Dolayısı ile bu döngü içerisinde ben her zaman mesleğimi tercih ederim. Siz mesleğinizi yapmaz, yeterince güçlü durmazsanız hayata karşı hiçbir aşkı gerçekten yaşayamıyorsunuz." dedi.

"EVLİLİĞİMDEN PİŞMAN DEĞİLİM"

Düvenci, eşinden neden ayrıldığı sorulunca, güzel bir evlilik yaptığını, pişman olmadığını, bunun sonucunda kızı Melisa'nın dünyaya geldiğini, her şeyin bir sonu olduğunu, medeni biçimde evliliklerini sona erdirdiklerini söyledi.

HAYATINDAKİ ÖNEMLİ İSİMLER

Düvenci, 35 yaşından sonra dostlarının sayısını azalttığını, oyuncu dünyasından kendisine en yakın gördüğü isimlerin Dolunay Soysert, Songül Öden, Beste Bereket olduğunu anlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Ceyda Düvenci Nasıl Zayıfladığını Arap Kanalına Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement