Denizcilik Derneği Katkısıyla Nadide Sultan'ın Şarkılarıyla Eğlence - Son Dakika
Magazin

Denizcilik Derneği Katkısıyla Nadide Sultan'ın Şarkılarıyla Eğlence

Denizcilik Derneği Katkısıyla Nadide Sultan\'ın Şarkılarıyla Eğlence

Denizcilik derneğinin de katkıda bulunduğu, boğaza açılan teknede yapılan gecede davetliler, Nadide Sultan'ın birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Nadide Sultan, mezun olduğu denizcilik lisesinin amblemli kepiyle objektiflere poz verirken duygusal anlar yaşadı. Sahnede okul arkadaşlarını gören Nadide Sultan, şarkılarını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. Konser sonrasında okul müdürleri ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Nadide Sultan, duygulandığını belirterek lise yıllarını anlattı. Ayrıca, sevilen şarkıcı sahneden misafirlere seslenerek lisede disiplin cezası alan tek öğrenci olduğunu itiraf etti.

03.10.2023 20:14

Denizcilik derneğinin de katkıda bulunduğu,boğaza açılan teknede yapılan gecede davetliler, Nadide Sultan'ın birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla eğlendi.

Nadide Sultan gözyaşlarına hakim olamadı

1993 yılında mezun olduğu denizcilik lisesinin amblemli kepiyle de objektlflere poz veren Nadide Sultan sahnede duygu dolu anlar da yaşadı.

nadidesultan-kep.jpg

Sahnede,mezun olduğu liseden okul arkadaşlarını gören ve bir anda o yıllara giden Nadide Sultan, şarkılarını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

nadidesultan-mudurler.jpg

Konser bitiminde okul müdürleri ve okulun öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Nadide Sultan, çok duygulandığını belirterek ; " Lise arkadaşlarımı karşımda görünce bir anda lise yıllarımdaki günlerim aklıma geldi. Öylesine duygulandım ki; duygularım gözyaşlarımla döküldü " dedi.

Nadide Sultan'dan lise itirafı

Bu arada sahneden misafirlere de seslenen sevilen şarkıcı " Bir şey itiraf etmek istiyorum. Lisede bizim sınıfta disiplin cezası alan tek öğrenci de bendim " dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Denizcilik Derneği Katkısıyla Nadide Sultan'ın Şarkılarıyla Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement