Erkan Petekkaya "Onunla Asla Evlenmem" Diyen İrem Sak'ın Adını Duyunca Tepki Gösterdi - Son Dakika
Magazin

Erkan Petekkaya "Onunla Asla Evlenmem" Diyen İrem Sak'ın Adını Duyunca Tepki Gösterdi

Yeni filmi 'Kapan' için düzenlenen basın toplantısına katılan Erkan Petekkaya, "Erkan'la asla evlenmem" diyen İrem Sak'ın adını duyunca sinirlenerek gazetecilere bağırdı.

31.08.2018 07:26  Güncelleme: 07:35

Yeni filmi Kapan'ın için düzenlenen basın toplantısında muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu Erkan Petekkaya, kendisi için "Erkan'la asla evlenmem" diyen meslektaşı İrem Sak'ın adını duyunca adeta çıldırdı.

"BANA BAŞKALARINI SORMAYIN"

Petekkaya'ya film hakkındaki soruların ardından "Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin, Erkan Petekkaya'la mi?" sorusu yöneltilen İrem Sak'ın "Erkan'la asla evlenmem" cevabı hatırlatılınca ortam gerildi. Oyuncu, "Bana niye başkalarını soruyorsunuz? Sormayın kardeşim. Bu kısımları ve bu bölümleri röportajdan çıkartın, yapımcılarınıza söyleyin" diyerek gazetecilere çıkıştı.

Erkan Petekkaya

"ERKAN PETEKKAYA İLE ASLA EVLENMEM"

Sempatik oyuncu İrem, Danla Bilic'in "Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin?" sorusuna, "Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam" ifadelerini kullandı. Olayın kısa sürede büyümesinin ardından açıklama yapan Sak, "Hep komediden oluyor şakalaşıyorduk, tanışmıyoruz bile" dedi.

Erkan Petekkaya

"ŞAŞIRTICI SENARYOSU VAR"

'Kapan' filminde bir sunucuyu canlandırdığını belirten Erkan Petekkaya, "Ben bir babayı, Öykü (Çelik) kızımı oynuyor. Film hakkında çok fazla bir şey söyleyemem, söylersem sürprizi gider. Oyun içinde oyun bir senaryo. Bir sunucuyu oynuyorum. Şaşırtıcı bir senaryosu var, seyirciyi gerçekten ters köşeye yatırıyor. Böyle işleri severim. Stüdyo sahnelerinde zorlandım çünkü monologdu hep konuşuyordum, aksiyonlarda ben yoktum. Oğluma bir kötülük yapılıyor ben de o kötülüğü yapan insanları bir şekilde cezalandırıyorum. Bir, 'Survivor' durumu var" dedi.

Erkan Petekkaya

"EVLİLİK DÜŞÜNCESİNDE DEĞİLİM"

Filmde Petekkaya'nın kızını canlandıran Öykü Çelik, sevgilisi Can Kıraç'la 10 aydır birlikte olduklarını dile getirerek, yakın çevresinden evlilik baskısı gördüğünü söyledi: Benzemediğimiz noktalar var ama uyumluyuz. Birbirine bu kadar benzeyen insanlar birbirini sıkar. Onun ya da benim baskın olması birbirimizi iter. Evlilik düşüncesinde değilim ama şöyle bir durum var. Toplum o kadar bu düşüncede ki ilişkimiz başlamış daha ikinci ayda 'Ne zaman evleniyorsunuz?' falan diyorlar. İlişkiden soyutlanıyorsun.

Erkan Petekkaya
Erkan Petekkaya
Erkan Petekkaya "Onunla Asla Evlenmem" Diyen İrem Sak\'ın Adını Duyunca Tepki Gösterdi

Son Dakika Magazin Erkan Petekkaya 'Onunla Asla Evlenmem' Diyen İrem Sak'ın Adını Duyunca Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • İstanbullu Ömer: Adam film çekmiş gazeteci eski gafları soruyor...Biraz egetim ya. 61 0 Yanıtla
  • Ismail bilir: Yav erkanda evlenecek hatun bulamadiydi son umut sendin tuh evde kaldi erkan tuh tuhh tuh hahhahahahahH 1 6 Yanıtla
  • Kolera: Acaba Erkan bunu mahkemeye verirmi tıpkı Nurğül gibi?Yani nerden baksan İrem kaşınmış 3 2 Yanıtla
  • HİRA: KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDA NOKTA......... 3 2 Yanıtla
  • Hmm: Konuyu tam bilmiyorum ama evlenmezsen evlenme kapina mi dayandilar seni alacagiz diye ne edelim simdi nolmus simdi yani herkes birini bulur 6 milyar insan var ) isteyen evlensin isteyen eglensin 2 1 Yanıtla
  • hahahs : kırgızistanin parasını birak bari ayip 0 0 Yanıtla
  • Elif: Bu kız korkunc geliyo bana ifadesi ne var nolmuşşşş ki nin görsel versiyonu erdal baggal da derya bah hele bah bi bakın bakıslara harbi dehşetli 0 0 Yanıtla

Advertisement