Esra Ezmeci'de ağızları açık bırakan itiraf: Kayınvalidem yanımda müstehcen görüntüler izliyor - Son Dakika
Magazin

Esra Ezmeci'de ağızları açık bırakan itiraf: Kayınvalidem yanımda müstehcen görüntüler izliyor

Esra Ezmeci'nin programına başvurarak yardım isteyen Göksu, eşinin çalışmadığını aynı evde yaşadıkları kayınpederinin alkolik olduğunu kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izleyerek kendisine zorla göstermeye çalıştığını söyleyerek sitem etti.

13.02.2024 15:59  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayınpederi ve kayınvalidesi ile yaşayan Göksü, Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına başvurarak yaşadıklarını anlattı. Kayınpederinin alkol şişesiyle uyuduğunu, eşinin çalışmadığını, kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izlediğini söyleyen Göksu, yaşadıklarına isyan etti.

"KAYINVALİDEM MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER İZLEYİP BANA DA GÖSTERİYOR"

Canlı yayında yaşadıklarını anlatan Göksu, "Eşim ve kayınvalidem, çocuklarımla yaşadığımız evde müstehcen görüntüler izliyor. Bunları çocuklarım da görebilir. Annesini izlerken gördüğümde bana göstermek istedi ben midem bulandığı için bakmak istemedim. Kayınvalidem bana 'Benim oğluma karılık edemiyorsun. Kadın kocasının her şeyi olacak' dedi. Allah sizi ıslah etsin" dedi.

Esra Ezmeci'den ağızları açık bırakan itiraf: Kayınvalidem yanımda müstehcen görüntüler izliyor

AHMET: EŞİM YANLIŞ ANLAMIŞ, ANNEM DUA VİDEOSU İZLİYOR

Eşinin, annesini yanlış anladığını söyleyen Ahmet ise "Sen yanlış anlamışsın. Annem sosyal medyada dua videoları izliyor. Benim annem istemeden yapmış. Ben bu konuyu Göksü bana anlattığında annemle konuşmuştum" ifadelerini kullandı.

Esra Ezmeci\'de ağızları açık bırakan itiraf: Kayınvalidem yanımda müstehcen görüntüler izliyor

Son Dakika Magazin Esra Ezmeci'de ağızları açık bırakan itiraf: Kayınvalidem yanımda müstehcen görüntüler izliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ender Kervancıoğlu: Düzmece program. Cast ajansından getirilen kişilerle tiyatro yapıyorlar. Ak partiden aldığı mali destekle kendini döndüren rezil kanal. Kapansa da kurtulsak. 118 20 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Çocuk doğru söylüyor olabilir. benim de benzer şeyler başıma geliyor. 25 31 Yanıtla
  • HCS SONAT: dua alanlarının sitelerinde sürekli bu tip ayıplı şeyler çıkıyor aalında söylediği doğru 16 8 Yanıtla

Advertisement