Familya 10.Bölüm Fragmanı Sözün Bittiği Yer! - Son Dakika
Magazin

Familya 10.Bölüm Fragmanı Sözün Bittiği Yer!

Familya 10.bölüm fragmanı yayınlandı. 10.bölüm fragmanında Yaşar hem geçmişi hem geleceğinden kaçıyor! Familya 9.bölümde ne oldu ve 10.bölümde neler yaşanacak. İşte tüm detaylar.

16.11.2016 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak gibi oyuncuların paylaştığı FOX TV'nin sevilen aile komedisi 'Familya'nın 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaşar geçmişten gelen bir anıyla uğraşıyor, geleceğinden ise kaçmaya çalışıyor.

FAMİLYA 9.BÖLÜMDE NE OLDU?

Casim'in planını son anda suya düşüren çocuklarıyla gururlanan Yaşar, onları mutlu etmek için kolları sıvar. Kalan zamanında ailesine güzel anılar bırakmak isterken, Beyoğlu hanesine gelen bir yabancı herkeste şok etkisi yaratır. Yangının yankıları sürerken, Vedat ve Casim'in soruları Ezgi'yi köşeye sıkıştırır.

Yaşar hastalığı konusunda yeni bir yol ayrımına gelir. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, ikili kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur. Beyoğlu cephesinde kahkaha ve hüznün dansı sürer. Hare ve Ateş arasında yaşanacak gelişme tüm dengeleri değiştirir.

YAŞAR HASTALIĞINI YENECEK Mİ? TOPRAK VE EZGİ'NİN SONU NE OLACAK? EZGİ VEDAT VE CASİM'E NELER ANLATACAK?

Familya 10.bölümü salı günü saat 22.15'de FOX TV ekranlarında olacak.

Familya 10.Bölüm Fragmanı Sözün Bittiği Yer!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Familya 10.Bölüm Fragmanı Sözün Bittiği Yer! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement