Game Of Thrones'un 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Game Of Thrones'un 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Game Of Thrones\'un 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Amerikalı yazar George R. R. Martin'in kaleme aldığı ve David Benioff ile D. B. Weiss tarafından diziye uyarlanan Game of Thrones'un merakla beklenen 4. sezon fragmanı yayınlandı.

13.01.2014 13:07

İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde Amerikan kanalı HBO'da yayınlanan dizinin 4. sezonunda ejderhaların büyümüş olduğu, Kral Katili olarak tanınan ve Nikolaj Coster-Waldau'un canlandırdığı Jaime Lannister'in takma eline kavuşmuş olduğu ve yine bir çok entrikanın yaşandığı görülüyor.

6 Nisan 2014'te yayınlanacak Game of Thrones'un (Taht Oyunları) yeni fragmanı dizi severleri şimdiden meraklandırdı.

DİZİNİN KONUSU

Yaz mevsiminin onlarca yıl kış mevsiminin ise birr ömür sürdüğü bir diyarda nifhak tohumları ekilmiştir. Yedi Krallık'ın kuzeyinde bulunan Stark Ailesi'nin hemen hemen bütün üyeleri katledilmiş ve Yedi Krallık'a bağlı diğer krallar ise Joffrey Baratheon'un oturduğu Demir Taht'a göz dikmişlerdir. Taht kavgaları süre dursun, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kimselerin farkında olmadığı güçler de ortaya çıkmaya başlamıştır. Ejderhaların annesi olarak bilinen Daenerys Targaryen ise topladığı ordu ve 3 ejderhasıyla birlikte adım adım Yedi Krallığa doğru ilerlemektedir. Henüz çok genç olan Joffrey Baratheon Demir Taht'ını koruyup koruyamayacağı, tahta kimin oturacağı ise dizi severlerin merak ettiği bir konu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Game Of Thrones'un 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement