Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi - Son Dakika
Magazin

Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi

Gazilerle ilgili yapılan bir skeçteki "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözlerinden dolayı tepki çeken Güldür Güldür Show ekibi, izleyicilerden özür dilerek videoyu yayından kaldırdı.

03.02.2024 10:09  Güncelleme: 10:39

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'da yayınlanan bir skeçte, gazilere ithafen kullanılan "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan skecin ardından açıklama yapan ekip, özür diledi.

"SKEÇTEN ALINAN BİR KESİT ANLAMINDAN KOPARILMIŞ"

Eleştirilerin ardından skeci yayından kaldıran Güldür Güldür'ün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Youtube'da yayınlanan ve sosyal medyada bahsi geçen skecimiz toplumsal ve kültürel değerleri hiçe sayan yozlaşmış bir karakterin eleştirisidir. Niyetimiz ortak değerlerin korunmasına vurgu yapmakken, skeç içerisinden alınmış bir kesit anlam ve bağlamından kopartılmış, vermek istediğimiz mesajın tam aksi bir anlam ortaya çıkmıştır. Bu durumu üzülerek karşılıyor ve bahsi geçen skeci yayından kaldırıyoruz. Kahraman gazilerimizden özür diliyoruz.

Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi

"KURŞUN YEMEK SENİ AYRICALIKLI YAPMAZ"

Show TV'de yayınlanan programdaki skeçte, bir gaziye yönelik "Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz." sözleri tepkilerin odağı oldu. Skeçte, gazilere tanınan ayrıcalıklar ve "gazikart" uygulaması da mizah konusu yapıldı.

Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi
Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi
Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi

Son Dakika Magazin Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Kazım Badur: Memleketimin şehit ve gazilererine bakış açıları bu,bir özür ile geçiştirilemez, programı yayından kaldırmak gerekir, kırmızı çizgimiz ihlal edilmiştir. 371 108 Yanıtla
    Selim Kayisi: Kazım badur, Senin kırmızı çizgin geçmiş 22 yılda defalarca ihlal edildi. kaldı ki özürlerini bile okumaya tenezzül etmeden başlık okuyup buraya yorum yazmışsın. 1 dakika görüntüyü bile izlediğine şüpheliyim. 61 197 Umut Tukenmez: Yok hepsinide asalım abartma kardeşim gündemde okadar sorun varken derdiniz bumu oldu 48 152 XYZ: Şehitlere kelle diyen, şehit babasına kanı bozuk diyen, şehit abisini vatan haini ilan eden zihniyetin ülkesinde çok görmüyorum artık 152 9 Beşiktaş 1903: Kazım şehide kelle diyenlere sözün varmı 15 8
  • Alperen Umut: Ali Sunalin ideolojisini biliyoruz kivirmayin 366 64 Yanıtla
  • Ali Kublay: Para için he şey yapabilenler toplulugu 358 64 Yanıtla
    Umut Tukenmez: Dedi asgeri ücretli 17 88
  • Rıdvan Sülek: SKECİ YAZARKEN DÜŞÜNECEKSİN O KONUŞMALARI SAYGISIZLAR TOPLULĞU. 325 59 Yanıtla
  • hüsnü çalışır: Hadi oradan kıvırmayın 273 47 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement