Gökhan Keser'den Hayranlarına Single Müjdesi - Son Dakika
Magazin

Gökhan Keser'den Hayranlarına Single Müjdesi

Gökhan Keser\'den Hayranlarına Single Müjdesi

Selena dizisiyle yıldızı parlayan eski Best Model Gökhan Keser, hayranlarının beklediği yeni single müjdesini verdi.

07.09.2014 19:03

Selena dizisiyle yıldızı parlayan eski Best Model Gökhan Keser, hayranlarının beklediği yeni single müjdesini verdi.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sahneye çıkan Türk pop şarkıcısı Gökhan Keser, düzenlenen imza günü ve mini konseriyle Samsunlu hayranlarını coşturdu. Hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdıran ve Türk pop şarkıcılığına geçerek özellikle gençlerin sevgilisi haline gelen Gökhan Keser, sahneye çıktığı Samsun'da sevilen şarkılarını seslendirdi. Piazza AVM'de yoğun ilgiyle karşılaşan pop sanatçısı Keser, ardından hayranlarına imza dağıttı.

Samsun'a ikinci gelişi olduğunu söyleyen Keser, "Çok mutluyum, güzel bir ortam var. Herkes burada. Bu yüzden bir Karadenizli olarak gururluyum. En kötü günümüz böyle olsun. İnşallah da öyle olur. Tabi mutluluk verici yaptığımız iş göz önünde bir iş, insanların sevmesi ve değer görmesi benim için çok önemli. Bunu da böyle görmek, hissetmek çok başka. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Hayranlarına 1 ay içerisinde piyasa sunacağı single müjdesini de veren Keser, "Yakın zamanda yani 1 ay içerisinde bir singlemız geliyor" açıklamasında bulundu.

Yeni bir dizi var mı sorusu karşısında ise Keser, "Sürpriz olsun. Görüşmeler devam ediyor. Her an her şey olabilir" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gökhan Keser'den Hayranlarına Single Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement