Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım - Son Dakika
Magazin

Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

Hadise\'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

Makyajsız görüntülenen Hadise'nin durumu hayranlarını üzdü. Ünlü şarkıcının fotoğrafını görenler "Yüzüne ne olmuş?", "Bu Hadise mi?", "Tanıyamadım", "Resmen başka biri" şeklinde yorumlar yaptı.

30.03.2024 13:19  Güncelleme: 13:25

Özel hayatı ve sansasyonel aşkları ile magazin gündeminde sık sık haberlere konu olan ünlü şarkıcı Hadise'nin makyajsız hali sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

EVLENMESİ DE BOŞANMASI DA OLAY OLDU

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü. Boşanmanın ardından adı birçok isimle aşk iddialarına karışan Hadise son olarak kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti.

Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Hakkında çıkan aşk iddialarına sinirlenen Hadise "Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla yemek yiyebilirim sohbet edebilirim bu kadar" demişti.

Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

MAKYAJSIZ HALİ GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı şimdi de makyajsız haliyle sosyal medyada gündem oldu. Etiler'de görüntülenen Hadise'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, yüzüne yaptırdığı estetikle ilgili sorulara "Konuşmayacağım" diye yanıt verdi. Hadise'nin makyajsız haline sosyal medyada "Yüzüne ne olmuş?", "Bu Hadise mi?", "Tanıyamadım", "Resmen başka biri" gibi yorumlar yapıldı.

Son Dakika Magazin Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Feride Canlı: Bu kadının daha çok kalçalarına bakıldığı için yüzünü doğal olarak unutmuşlar. O yüzden tanımamışlar 414 12 Yanıtla
    İbrahim ERDURAN: Böylesi zavallıların sonu ne yazık ki hüsranla bitiyor. Geçmiş yıllara bakarsak, bir zamanların rüzgar estirenlerin şimdiki halleri içler acısı. Dün vücuduna bakılan böylesi kadınlar, bugünkü hallerinde eser yok. Çok zavallılar çok. 178 19 Sinan KOÇ: kalçada yokki onda 105 18 huseyin ergun: Ortada bir HADİSE var da ben mi kaçırdım acaba? 33 5 M P: ?????? 4 2
  • Salih Akinci: Evlenmek istediğiniz kadınlarla , yemeğe çıkmadan önce , bir Türk hamamına gidip güzelce bir kese attırın. Belki yemekten tasarruf edebilirsiniz 178 13 Yanıtla
  • ZAFER YILDIZ: ÇİRKİN KADIN YOKTUR,! MAKYAJSIZ KADIN VARDIR 161 22 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Her türlü kabulümdür. 88 62 Yanıtla
    Abuzer Kadayıf: CHP zihniyeti bu dur 76 120
  • Zafer El: kocası da makyajına aldanmıştı ikinci günde boşamıştı 134 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement