Her Şey Yolunda Merkez'de İşler Karışıyor - Son Dakika
Magazin

Her Şey Yolunda Merkez'de İşler Karışıyor

Her Şey Yolunda Merkez\'de İşler Karışıyor

Cem Kılıç ve Gece Yolcuları’nın konuk oyuncu olarak yer aldığı Her Şey Yolunda Merkez 19. Bölümüyle 1 Eylül Pazar akşamı SHOW TV’de…

03.09.2013 00:14

Okul müdürlüğüne vekalet eden Vakıf, kendini gösterebilmek için yeni bir plan kurar. Çıktıkları ilk sivil görevde başarı kazanan ekibi yeni bir işe gönderecektir. Sami Müdür bunun yanlış bir uygulama olduğunu söylese de Vakıf dediğini yapar.Öğrencilerin bu defaki görev yeri Şile’deki bir oteldir. Sessiz, sakin bir tatil hayalleriyle okula giden ekibi orada sürprizler beklemektedir. Otelin yöneticisi emekli polis Muzaffer, çocukların bütün hayatını değiştirecek bu hafta boyunca yanlarında olacaktır.

Sami ile ilişkisi hakkında düşünmek isteyen Serap da başını dinlemek üzere tatile çıkmaya karar verir. Fakat gittiği otel hiç de tahmin ettiği gibi sakin bir yer olmayacaktır.

Ekibin kalacağı otele çok zengin bir iş adamı da çocuklarıyla gelir. Çocuklarının güvenliği için bu oteli seçen iş adamının bilmediği bir şey vardır.

Yasemin ile arasını düzeltmek isteyen Selçuk Peri’den Yasemin’le konuşup yanlış anlamaları gidermesini ister. Ama Peri’nin yapacağı konuşma işleri daha da karıştıracaktır.

Otelde türlü olaylarla uğraşmak zorunda kalan öğrencileri bekleyen asıl büyük tehlike ise hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir. Vakıf’ın bir uygulaması yüzünden öğrencilerin tamamı okuldan atılma riskiyle karşı karşıya kalır.

Vakıf’ın aldığı karar nelere sebep olacak?

Çocuklar okula devam edebilecekler mi?

Peri Yasemin’e ne söyleyecek?

Serap ile Sami’nin arasındaki buzlar eriyecek mi?

Bütün bu sorular Her Şey Yolunda Merkez’in 19. bölümünde cevaplarını buluyor…

“Her Şey Yolunda Merkez” heyecan dolu yeni bölümüyle 1 Eylül Pazar akşamı saat 21.30’da Show TV’de!

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Her Şey Yolunda Merkez'de İşler Karışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement