Hollywood'a Nazar Değdi - Son Dakika
Magazin

Hollywood'a Nazar Değdi

Hollywood\'a Nazar Değdi

Hollywood'un ünlü isimlerine bu yaz bir şeyler oluyor! Birçok yıldız, görünmez kazalarda elini ve bacağını sakatladı.

12.07.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DANIEL CRAIG

'James Bond' serisinin yakışıklı başrol oyuncusu Daniel Craig, Haziran ayı sonunda bileği sargılı olarak görüntülendi. Bond serisinin son filmi 'Skyfall'un çekimleri sırasında sakatlandığı söylenen Craig, eşi Rachel Weisz ve oğlu Henry ile havaalanında da bileği bandajlı bir şekilde fotoğraflandı.

HALE BERY

Bu yıl ayağını kırdığı için Oscar Ödül Töreni'ne katılamayan ve sık sık sakatlıklar geçiren Halle Berry, bu ay başında da bileğini incitti. "Her zaman bir yerlerimi incitiyorum. Çok dikkatsizim" diyen Berry, 4 yaşındaki kızı Nahla'nın bile kendisinden daha dikkatli olduğunu söylüyor.

JENNI FARLEY

Son dönemin popüler dizilerinden 'Jersey Shore'un oyuncularından Jenni Farley, bir barda ayağını incitti. Kol değneği kullanan Farley, kendisi kadar hareketli bir kişi için bu durumun zor olduğunu söylüyor.

ANNE HATHAWAY

Victor Hugo'nun klasik eseri 'Les Miserables'ın yeni sinema uyarlaması için inanılmaz derecede kilo veren Anne Hathaway, bileğini de incitti. Aşırı zayıflaması nedeniyle tüm vücudunun zayıf düştüğünü söyleyen Hathaway, kolunu incittikten sonra kendisine daha çok dikkat etmeye başlamış.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood'a Nazar Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement