Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü - Son Dakika
Magazin

Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü

Şarkıcı Hadise'nin arasının iyi olmadığı ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda zehir zemberek sözler söyledi. Açıkgöz, yaptığı paylaşımda Hadise'nin menajeri için de açtı ağzını yumdu gözünü.

01.01.2020 12:48

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesinin intihar girişiminden sonra arasının açıldığı ablası Hülya Açıkgöz, yılın son gününde sosyal medya hesabından şarkıcının yakın çevresindeki isimlere öfke kustu.

HAKARET VE KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Hülya Açıkgöz, Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk için: "2019 Şentürk'ün dost olmadığını, Toplar'ın ihanetçi olduğunu öğrendim" dedi. Kardeşinin çevresindeki isimlere sitem eden Açıkgöz, Hadise'nin arkadaşı Sevda Durukan için de "Durukan'ın yılan olduğunu öğrendim. Pis yav.ak" paylaşımını yaptı.

Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü

İSİM VEREREK ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Açıkgöz, küfür ve hakaretlerin olduğu paylaşımda tam olarak şu sözlere yer verdi: "2019 Şentürk'ün dost olmadığını, Doğa'nın pis yav.ak olduğunu, Toplar'ın ihanetçi olduğunu, bazı şahısların yıldızlarla günleri için sahte oldukları öğrendiğim sene oldu. Onun dışında sağlığıma şükürler olsun. Sevdiklerime şükürler olsun. Bu hayatta huzurum ve mutluluğum için şükürler olsun. Beni seven sayan için şükürler olsun."

"SİZİ SAYMAYANI SAYMAYIN"

"2020 senesi için de hayırlısını diliyorum. Tepeden bakanlar bir kat aşağa insinler. Ezilenler de ayağa kalksınlar. Kim olursa olsun karşınızda kendinizi ezdirmeyin. Sizi sevmeyeni sevmeyin, siz saymayanı saymanın. Sonrası zaten basit sevgiyle kalın."

TÜM PAYLAŞIMLARI SİLDİ

Paylaşımları kısa sürede tepki çeken Hülya Açıkgöz, Instagram hesabından yaptığı tüm açıklamaları sildi. Açıkgöz'ün bu paylaşımlarına hedef aldığı isimlerin ve kardeşi Hadise'nin ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü
Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü
Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise\'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü

Son Dakika Magazin Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'nin çevresindeki insanlara ateş püskürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Hun: Yeni yılda Avrupa yakası yeniden ekranlara gelsin. İstemiyoruz kardeşim aşk meşk salya sümük dizileri. Vurdulu kırdılı silahlı mafya çata pat dizileri. Lo bir savaş çıksa hadi cepheye desen bu çata patçılara gitmezler. İvit Avrupa yakasıını TV de görmek istiyoruz efenim 12 2 Yanıtla
    Adem: Habere bak yoruma bak. Hun kardesim aksam ne ictiysen halen kendine gelememissin. Bu kafa normal degil. 5 7
  • filozof: yeni yıldan tek istegim bkadın cinayetleri son bulsun bunun gercek sebebide ekonomiktir o yüzden tüm işsizler iş fakirler yoksullara umut doğsun ülkede eşitlik halkcı bir düzen olsun herkese saglık mutluluk dilerim 10 1 Yanıtla
  • Hun: Yeni yılda savaşlar olmasın çoçuklar ölmesin yetim öksüz kalmasınlar. 10 0 Yanıtla
  • Hun : Yeni yılda kadına şiddete hayır 9 0 Yanıtla
  • Bu açıkgözlerden: Bıktık artık 3 1 Yanıtla
  • Noel: Kadına anaya saygının sevginin olduğu bir yıl olsun kadın baş tacıdır 4 0 Yanıtla
  • Karan: Şovmenler sizi 2 1 Yanıtla
  • Hun: Yeni yılda hayvanlara işkence zülüm etmesinler o canlara karşı daha duyarlı olalım. Tedavisi gerekiyorsa belediyeninizin vetrinr hattını arayınız yardım isteyin ücretsiz. Ayrıca tehlike arz etse dahi veteriner birimi yardımcı oluyor. Canlara saygılı ve duyarlı bir yıl olması dileğimiz 3 0 Yanıtla
  • İtici: Şu kadın ne kadar kıskanç. Hadisey i çekemiyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement