İlker Ayrık'ın Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

İlker Ayrık'ın Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı

İlker Ayrık eşiyle ilgili röportaj yapmaktan kaçınarak "Durduk yere eşimin deşifre olmasını istemiyorum. ben başkasının eşlerini merak etmiyorum" dedi.

25.06.2016 09:48  Güncelleme: 10:50

Komedi dizi ve filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından İlker Ayrık,'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı bir yarışmayı sunmuştu. 4 çiftin katıldığı yarışmada eşler birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları konusunda iddiaya giriyor. İddiayı tutturanlar puanları topluyor ve finale kalmaya hak kazanıyor. Finalde 4 çift içinden kazanan ikili otomobil sahibi oluyor.

"BANA SORUN"

Birbirleri hakkında isabetli tahminleri yapamayan çiftler arasında tatlı münakaşaların da yaşandığını anlatan Ayrık, eşiyle birlikte söyleşinin bir bölümünde yarışmacı olmaları teklif edilince "Yok, yok, olmaz, hayır, bana sorun" sözleriyle istekleri geri çevirdi.

"DEŞİFRE OLMASINI İSTEMİYORUM"

"Eşinizi gizlemeyi seviyor musunuz?" sorusu üzerine Ayrık, "Niye gizleyeyim, dünyalar güzeli bir eşim var. Suyun üzerinde yürüse şaşırmazsınız, o kadar zariftir karım. Sadece durduk yere aile hayatımın ve eşimin deşifre olmasını istemiyorum. Ben başkalarının hayatlarını, eşlerini merak etmiyorum" dedi.

"SIRADAN BİR AİLEYİZ"

Ayrıca Ayrık, "Sıradan bir aileyiz ve ben de sıradan biriyim. Sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum. Özel biri olmayı isterdim ama değilim" diye konuştu.

İşte İlker Ayrık ve eşi Sanem Ayrık:





İlker Ayrık\'ın Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin İlker Ayrık'ın Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • TC: Tencere kapak , ama karısı iri yarıymış roller farklı bunlarda bence ilkeri götürüyordur kadın aktif ilker pasif... 14 38 Yanıtla
  • benimde mutlu evliligim var: masaallah alah bozmasin cok yakisiyorlar ayrica esi sohret vea para derdinde olsa hergun mansetlerde olurdu fizigi ve guzelliyi yeter bence cok guzel emekki aska ve aileye onem veriyorlar 17 3 Yanıtla
  • meral: İyi yapıyor ilker ayrık serdar Ortaç ve Rüştü reçberi eşleri gibi mi olsun 14 1 Yanıtla
  • Cengo: Eeee nasil okuyo bu is esinin desifre olmasini istemiyosa bu fotograflar komsusununmu 11 0 Yanıtla
  • MUSTAFA: EN İYİSİ AİLENİ MEDYADAN UZAK TUTMAK NEKADAR BAŞARIRSAN AMA YİNE BAŞARAMAMISSINIZ 10 1 Yanıtla
  • sokar: iyi be kardeşim..sakallı topun ne işi var dügün de 4 5 Yanıtla
  • saat geldi: bur nunuz yere düşse almayacak tip ler 2 4 Yanıtla

Advertisement