İnsan İçine Çıkacak Yüz Kalmadı - Son Dakika
Magazin

İnsan İçine Çıkacak Yüz Kalmadı

İnsan İçine Çıkacak Yüz Kalmadı

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisini oynadığı filmin yönetmeni ile aldatan ünlü oyuncunun hayatı altüst oldu.

07.08.2012 06:03  Güncelleme: 09:25

Uzun süredir 'Alacakaranlık' filmlerinden rol arkadaşı Robert Pattinson ile birlikte olan güzel oyuncu Kristen Stewart'ın hayatı; sevgilisini, rol aldığı 'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin yönetmeni Rupert Sanders ile aldattıktan sonra alt üst oldu.

Sanders ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Pattinson ile birlikte yaşadığı evden ayrılan Stewart, bir süredir yapımcı arkadaşı Giovanni Agnelli'nin yanında kalıyor.

SADECE DONDURMA YİYOR

Robert Pattinson tarafından terk edildiği için depresyona girdiği söylenen güzel oyuncunun günlerdir hiç kimseyle konuşmadığı ve yıkanmadığı belirtiliyor. Tüm günü yatakta geçiren Kristen Stewart'ın sadece dondurmayla beslendiği de iddialar arasında. Bu arada Rupert Sanders'ın eşi Liberty Ross'un da aldatma haberlerini duyduktan sonra büyük şok yaşadığı ve o günden beri kocasıyla görüşmeyi reddettiği söyleniyor. Sanders'ın da evliliğini kurtarmak için bir yol arayışında olduğu belirtiliyor.

EVLENME TEKLİFİ EDECEKTİ EVDEN ATTI

Twilight serisinin yıldızı Robert Pattinson'ın kendisini Yönetmen Rupert Sanders ile aldatan eski sevgilisi Kristen Stewart'ı evden kovduğu ortaya çıktı.

Mirror'ın haberine göre Pattinson, Stewart'a evlenme teklif etmeye hazırlanıyordu. Ancak, aldatma itirafı ile birlikte yaşadıkları evden ayrıldı. Daha sonra ise Kristen Stewart'ı arayarak eşyalarını toplayıp evden ayrılmasını istedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İnsan İçine Çıkacak Yüz Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement