İrem Sak: Gülse Birsel'in Sesini Duyunca Mutluluktan Takla Attım - Son Dakika
Magazin

İrem Sak: Gülse Birsel'in Sesini Duyunca Mutluluktan Takla Attım

Ünlü oyuncu İrem Sak, "Yalan Dünya" dizisinde oynaması için kendisini arayan Gülse Birsel'in sesini duyduğunda mutluluktan takla attığını söyledi.

26.05.2017 21:00  Güncelleme: 11:27

Oyuncu İrem Sak, oyunculuk hayatı ve yeni projelerine dair bilinmeyenleri anlattı. Üniversite sınavına girdiği ilk sene Ankara'yı kazanan,fakat orada oyunculuk yapamayacağı için tekrar sınava hazırlandığını anlatan Sak, "Oyunculuk yapmak istediğim için üniversitede 'İstanbul'a kapak atmam lazım. diye düşündüm. O yüzden Sivas'ta bir sene daha sınavlara hazırlandım ve İstanbul Üniversitesi Amerikan Edebiyatı'nı kazandım" dedi.

"SEVİNÇTEN TAKLA ATTIM"

Oyunculuk hayatına BKM'de çocuk oyunuyla başladığını anlatan Sak, kırılma noktasının ise "Yalan Dünya" dizisinde canlandırdığı "Tülay" rolü olduğunu söyledi. Dizinin senaristi Gülse Birsel'den teklif geldiğinde çok heyecanlandığını ve şaka zannettiğini anlatan ünlü oyuncu, "Telefonda onun sesini duyunca çok mutlu oldum. Kapattığımda sevinçten takla attım." dedi.

"GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE ONU YANDAN KESİYORUM"

Gülse Birsel'e hep hayran olduğunu belirten Sak, "Hayran olduğunuz bir insanla iş sayesinde bir araya gelebiliyorsunuz. Biz de bu vesileyle Gülse'yle arkadaş olduk. Ama hala ara ara onla mesajlaşırken heyecanlanıyorum. Hatta görüştüğümüzde de onu bazen yandan kesiyorum" diyerek itirafta bulundu.

İrem Sak: Gülse Birsel\'in Sesini Duyunca Mutluluktan Takla Attım

Son Dakika Magazin İrem Sak: Gülse Birsel'in Sesini Duyunca Mutluluktan Takla Attım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement