İşte Böyle Olur Amerikan Düğünü - Son Dakika
Magazin

İşte Böyle Olur Amerikan Düğünü

İşte Böyle Olur Amerikan Düğünü

Ağustos ayında sevgilisi Kris Humphries ile evlenecek olan Kim Kardashian, düğünü için 10 milyon doları gözden çıkardı.

27.07.2011 03:00

TÜM ARABALAR ROLLS ROYCE

Kim Kardashian (30), Ağustos ayındaki düğünü için tüm aile fertlerinin Rolls Royce marka arabalarla düğün yerine gelmesini istedi. Bunun için Los Angeles'ın en büyük araba kiralama şirketlerinden biri ile anlaştı.

VERA WANG GELİNLİK

Kim Kardashian, gelinliği için Vera Wang'i tercih etti. Sosyetik güzel, modacıdan kendisi için özel bir gelinlik tasarlamasını istedi. Gelinlik krem rengi olacak.

AYAKKABILAR LOUBOUTIN

Kardashian, günlük yaşamında da en çok Louboutin marka ayakkabılarla rahat ettiği için, düğün gününde de Louboutin'e güvendi. Kardashian, ünlü tasarımcıdan kendisine özel bir ayakkabı tasarlamasını istedi.

DÜĞÜN ÖNCESİ ÖZEL PARTİ

Anne Kris Jenner, kızı ve Kris Humphries, şerefine cumartesi günü evinde bir davet verdi. Kardashian'ların lüks malikanesinde düzenlenen partiye Hollywood'un birbirinden ünlü ismi katıldı. Evin bahçesi parti için baştan yaratıldı.

YÜZÜK 2 MİLYON $ DÜĞÜN 10 MİLYON $

Kim Kardashian, 2 milyon dolarlık bir yüzükle evlenme teklifi alınca buna yaraşır bir de düğün töreni istedi. Yaklaşık bin kişinin davet edildiği ve henüz basına açıklanmayan lüks bir otelde yapılacak düğün için Kardashian ailesi 10 milyon doları gözden çıkardı.

LAS VEGAS'TA BEKARLIĞA VEDA

Kim Kardashian ve nişanlısı, hafta sonunu ayrı ayrı, arkadaşlarıyla Las Vegas'ta geçirdi. Kardashian, Vegas'ın lüks gece kulüplerinden Tao'da, Humphries ise Lova'da felekten bir gece çaldı.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İşte Böyle Olur Amerikan Düğünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement