Kaz Ayağı Hollywood'da - Son Dakika
Magazin

Kaz Ayağı Hollywood'da

Kaz Ayağı Hollywood\'da

Bu Kış Şık Olmak İstiyorsanız, Kaz Ayağı Desenlerine Rağbet Edin.

12.10.2013 06:02

JESSICA ALBA

Kaz ayağının geri döndüğünün ispatı, geçtiğimiz hafta bir davete katılan Jessica Alba'nın bu desende bir elbise giymesiydi. Dior marka elbise büyüleyiciydi. Alba, bu elbiseyi siyah çanta ve ayakkabıyla tamamlamayı tercih ederek en doğrusunu yapmış.

BLAKE LIVELY

Hollywood'un en hoş kadınlarından biri olan Blake Lively, Smythe marka kaz ayağı desenli gömleğini siyah parçalarla kombinleyerek hoş bir görünüm elde etmeyi başarmış.

SELENA GOMEZ

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla dünya çapında üne kavuşan Selena Gomez, son dönemde şık giyim tarzıyla modacıların favorisi. Gomez de Nuj Novakhett tasarımı kaz ayağı desenli şortuyla çok hoş görünüyor.

DITA VON TEESE

Seksi şovuyla dünya çapında şöhrete kavuşan Dita von Teese, kaz ayağı desenli elbisesini Chanel çanta ve Saint Laurent ayakkabılarla kombinlemeyi tercih etmiş.

GWYNETH PALTROW

Hollywood'un stil ikonlarından Gwyneth Paltrow, Stella McCartney tasarımı kaz ayağı ceketiyle şık ve zarif bir tarz yakalamış. Paltrow; bu iddialı deseni, kırmızı ayakkabılarla tamamlayarak dikkat çekici bir görünüm elde etmiş.

LASTİK TOKALAR GERİ GELDİ

Bir zamanlar çok popüler olan rengarenk lastik tokalar yeniden hayatımıza giriyor. Birçok ünlü marka, renkli lastikli tokalar üretmeye başladı. Modanın takipçilerinden biri de Jennifer Lopez...

STİL BU DEĞİLDİR!

F1 patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone, servetini lüks markalara harcamayı çok seviyor. Ancak sosyetik güzel, popüler parçaları üst üste giyerken stil sahibi olmanın önemini göz ardı ediyor. Ecclestone'un, aynı markalara ait etek, bluz ve çizmenin farklı renklerinden satın alıp giymesi de bunun bir ispatı olsa gerek!

DERİ ŞAPKA MODASI

Kış aylarında hem tarzınızı korumak, hem de trendleri yakından takip etmek istiyorsanız; siz de deri kasketleri dolabınıza katın. Hollywood'un birçok ismi çoktan siyah deri kasketleriyle fotoğraflandı bile! Khloe Kardashian da bu modayı takip edenlerden biri...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kaz Ayağı Hollywood'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement