Kiralık Aşk'ın Yasemin'i Ayrılık Kararı Aldı, Instagram'ını Temizledi - Son Dakika
Magazin

Kiralık Aşk'ın Yasemin'i Ayrılık Kararı Aldı, Instagram'ını Temizledi

Yaklaşık 8 aydır görüntü yönetmeni Bekir Toplar ile aşk yaşayan Sinem Öztürk, ilişkisini noktaladı. İkili, beraber oldukları fotoğrafları hesaplarından sildi.

12.03.2016 10:16  Güncelleme: 10:32

Kiralık Aşk dizinin güzel oyuncusu Sinem Öztürk, ne dizide ne de gerçek hayatta aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Yaklaşık 8 aydır görüntü yönetmeni Bekir Toplar ile aşk yaşayan Öztürk sevgilisinden ayrıldı.

"OLMADI, BAŞARAMADIK"

Hürriyet'in haberine göre; Onur Büyüktopçu ve Büşra Pekin ile mekan çıkışında görüntülenen Öztürk, habercilerin yanına gelerek soruları yanıtladı. Görüntü yönetmeni Bekir Toplar'la bir süredir birlikte olan ünlü oyuncu, muhabirler "Evlilik ne zaman" diye sorunca ilişkisinin bittiğini açıkladı; "Evlilik olmayacak. Biz ayrıldık arkadaşlar, olmadı başaramadık." dedi.

AŞK KOKAN FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

İlişkilerini noktalayan ikili, sosyal medya hesaplarından beraber oldukları fotoğrafları sildi. Öztürk ve Toplar'ı yakın arkadaşları barıştırmaya çalışıyor.

Kiralık Aşk\'ın Yasemin\'i Ayrılık Kararı Aldı, Instagram\'ını Temizledi

Son Dakika Magazin Kiralık Aşk'ın Yasemin'i Ayrılık Kararı Aldı, Instagram'ını Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • @@@: At gibi karı 2 8 Yanıtla
  • Arka sıradaki: Sinem sana aşığım 2 2 Yanıtla
  • Krall: Büşra yada baksen bakışlarıyla Korişi yedi bitirdi...ama koriş ona bakarmı bnce bakmaz çirkin şebek... 1 0 Yanıtla

Advertisement