Kitap Yüzünden Birbirlerine Girdiler - Son Dakika
Magazin

Kitap Yüzünden Birbirlerine Girdiler

Kitap Yüzünden Birbirlerine Girdiler

Jessica Alba ve Gwyneth Paltrow, arka arkaya piyasaya çıkardıkları sağlıklı yaşam kitapları nedeniyle birbirlerine girdi.

13.04.2013 08:02  Güncelleme: 08:43

Hollywood yıldızlarının yaşam kalitesi ve yemek konusunda kitap yazması artık bir klasik oldu. Ancak Hollywood'un iki ünlü ismi arka arkaya benzer kitaplar piyasaya çıkarınca, olay başka bir boyut kazandı. Jessica Alba 'The Honest Life: Living Naturally and True to You' ve Gwyneth Paltrow 'It's All Good' isimli kitaplarında hem sağlıklı yaşamla ilgili tüyolar hem de yemek tarifleri veriyor. Ancak iki yıldız da katıldıkları televizyon programlarında, diğerinin kitabını kötülemeye başlayınca magazin basınının gündemine oturdular.

CAHİLLİKTEN İLERİ GELİYOR

Olay Alba'nın, Paltrow'un kitabı için, "Gwyneth'in tavsiyelerine uymanız için binlerce dolara ihtiyacınız var. Onun önerdiği bir öğün yemeği bile sayılı aile yiyebilir. Ben, onun gibi servet içinde yetişmedim. Bu yüzden de tavsiyelerim çok daha mantıklı" dedi. Paltrow bu saldırıya, "Tavsiyelerimin birçoğu evde eski yöntemlerle yapılabilir. Büyükannelerimizin tavsiyelerini yeniden ortaya çıkardım. Bu eleştiriler ancak cahillikten ileri gelir" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kitap Yüzünden Birbirlerine Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement