Leke 1. Bölüm Fragmanı İzle (Leke Dizisi Oyuncuları Ve Konusu) - Son Dakika
Magazin

Leke 1. Bölüm Fragmanı İzle (Leke Dizisi Oyuncuları Ve Konusu)

Kanal D'nin yeni dizisi Leke başlıyor. Söz dizisinin Avcı karakterini canlandıran Burak Sevinç'in başrolünde oynadığı Leke dizisi yarın ilk bölümü ile ekrana gelecek. Peki Leke dizisinde kimler oynuyor? Leke dizisi konusu nedir? İşte Leke oyuncuları, konusu ve fragman...

15.04.2019 13:50  Güncelleme: 13:56

Leke dizisi yarın akşam Kanal D'de başlıyor. Başrollerinde Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin)'in yer aldığı Leke dizisi farklı dünyalardan iki kişinin arasındaki aşkı konu alıyor. Söz dizisinde Avcı karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Burak Sevinç'in yeni dizisi merakla bekleniyor. Peki Leke dizisi oyuncuları kimler? Konusu nedir? İşte detaylar...

LEKE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Burak Sevinç ve Melis Sezen, başarılı performansları ve uyumlarıyla sosyal medyadan övgü topladı. Kadınlara mesafeli duran genç iş adamı Cem (Burak Sevinç) ile hayatını yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat'a adayan Yasemin'in (Melis Sezen) hikayesini konu alan Leke16 Nisan Salı akşamı Kanal D'de.

Yasemin'in hikayesi Almanya'da başlamış, hayatın iniş çıkışları içinde kendini yetiştirme yurdunda bulmuştur. Ancak yaşamaktan korkmamış, hukuk fakültesine girmeyi başarmıştır. Artık hem okuyup hem de çalışmaktadır. Hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat'ın ameliyatı için para biriktirmektedir.

Cem, varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanıdır. Çocukken annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur... Cem; işinde başarılı, parlak bir adam olur. Ancak geçmişte yaşananlar yüzünden kadınlara mesafeli ve güvensizdir.

Yasemin ve Cem'in hayatı; Cem'in şirketinin organizasyon gecesinde yaşanan bir olayla kesişir. İki kırık kalp, iki yaralı ruh…Karanlık sırların, ihtirasların, entrikaların arasında yeşermeye çalışan saf bir aşk… Gurur mu galip gelecek aşk mı?

Leke 1. Bölüm Fragmanı İzle (Leke Dizisi Oyuncuları Ve Konusu)

LEKE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kanal D'nin yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizisi "Leke", yarın akşam izleyici ile buluşacak. Dizide Sevinç, karanlık geçmişinden kalan travmalar nedeniyle aile kavramına, aşka inanmayan ve kadınlara güvenmeyen genç iş insanı Cem'i canlandıracak.

Yasemin'i (Melis Sezen) tanımasıyla tüm ezberleri bozulan Cem'in dünyası bu aşkla bir anda alt üst olacak. Aşkı zayıflık olarak gören Cem'in dizide Yasemin'e karşı hissettiği çekimle gerçekleşecek olan dönüşümü izleyiciyi her Salı akşamı ekrana başına toplayacak.

Oyuncular:

Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahhattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat), Ali Savaşçı (Hakan)

Leke 1. Bölüm Fragmanı İzle (Leke Dizisi Oyuncuları Ve Konusu)

Son Dakika Magazin Leke 1. Bölüm Fragmanı İzle (Leke Dizisi Oyuncuları Ve Konusu) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement