Mahkum'da dün akşam neler oldu? Cemre öğrendiği sırrı Fırat'a açıklayabilecek mi? - Son Dakika
Magazin

Mahkum'da dün akşam neler oldu? Cemre öğrendiği sırrı Fırat'a açıklayabilecek mi?

Mahkum\'da dün akşam neler oldu? Cemre öğrendiği sırrı Fırat\'a açıklayabilecek mi?

Dün akşam FOX tv ekranlarında 10. bölümüyle yayınlanan Mahkum dizisinde Tahir'in sırrını öğrenen Cemre'yi zorlu bir seçim bekliyor. Barış ise, artık Fırat ile yüzleşmek ister.

18.02.2022 08:47  Güncelleme: 08:51

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisinde heyecan doruktaydı. Kaçma planları yapan Fırat nasıl bir plan yaptı?

MAHKUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Rafi'nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak zorunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir. Savaş'ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder. İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Zaman, Barış'ın aleyhine akmaya başlar.

Fırat'a desteğini gizlice sürdüren Cemre, Tahir ile ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Fırat'a büyük ızdırap verecek bu sırrı açıklayabilecek midir?

Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir. Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek. Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?

Son Dakika Magazin Mahkum'da dün akşam neler oldu? Cemre öğrendiği sırrı Fırat'a açıklayabilecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement