"Manken Altıntop Sözleşmeye Uymadı" - Son Dakika
Magazin

"Manken Altıntop Sözleşmeye Uymadı"

"Manken Altıntop Sözleşmeye Uymadı"

Bursa'da faaliyet gösteren '3 Ajans'ın sahibi Dilek Ocak, haklarında "Dolandırıldım" diye açıklama yapan manken Tuğba Altıntop'un sözlerinin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

14.03.2013 16:00

Bursa'da faaliyet gösteren '3 Ajans'ın sahibi Dilek Ocak, haklarında "Dolandırıldım" diye açıklama yapan manken Tuğba Altıntop'un sözlerinin gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Ocak, mankenlik ve zarafet dersleri için anlaştıkları manken Altıntop'un sözleşmeye uymadığını öne sürdü.

Tuğba Altıntop'un yaptığı açıklamaya ilişken haberler üzerine 3 Ajans'ın sahibi Dilek Ocak ve şirket Avukatı Ahmet Mutlu, mağdur olan tarafın Altıntop değil kendileri olduğunu savundu. Yazılı ve görsel basında çıkan haberlerin doğru olmadığını iddia eden Dilek Ocak, mankenlik ve zarafet dersleri vermesi için el sıktığı Tuğba Altıntop'un, imzaladığı sözleşmeye sadık kalmadığını iddia etti. Ocak, şöyle dedi:

"Tuğba Altıntop'un parasının ödenmediği ve dolandırıldığı yönünde basında yer alan açıklamalarda bulunması maksatlıdır. Tuğba hanım, bildiğiniz gibi yakında bir single çıkaracaktır. Bu sebeple şirketimizi çıkaracağı single'nin reklam ve tanıtımı için kullanmaktadır."

Taraflar arasında yapılan 6 Aralık 2012 tarihli sözleşmeye göre 3 Ajans'ın Tuğba Altıntop'a borcunun bulunmadığını belirten şirket Avukatı Ahmet Mutlu, "Tuğba hanım; akde vefa hükümleri ve ticari ahlaka sığmayan haksız bir saldırı içinde bunmuştur. Mağdur olan ve imajı sarsılan şirketimizin görmüş olduğu maddi ve manevi zararların tazmini için yasal yollara başvurulmuştur" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Manken Altıntop Sözleşmeye Uymadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement