Meksika'da Gözaltına Alınan Türk Playboy Güzeli Elif Çelik, Su ve Yemek İçin Yalvardı - Son Dakika
Magazin

Meksika'da Gözaltına Alınan Türk Playboy Güzeli Elif Çelik, Su ve Yemek İçin Yalvardı

Aralarında Türk manken Elif Çelik'in de olduğu 3 Playboy güzeli Meksika'da gözaltına alındı. Modellerin, nezarette tutulduğu sırada su ve yemek için görevlilere yalvardığı ortaya çıktı.

04.07.2017 11:39  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram'a yüklediği fotoğraflarla gündem olan model Elif Çelik'in başı Meksika'da belaya girdi. Tutuklanan Çelik, su ve yemek için yetkililere yalvardı.

MÜZİK FESTİVALİNDE ÇALIŞMA VİZESİ OLMADIĞI İÇİN GÖZALTINA ALINDI

Playboy Müzik Festivali için Meksika'ya uçan modelin çalışma vizesi olmamasına rağmen bu geziden para kazanacak olması Meksikalı yetkilileri harekete geçirdi. Amerikalı manken Lauryn Elaine ve Fransız manken Marie Brethenoux'la birlikte Merida'daki Playboy Music Fest'e katılan Çelik, sosyal medyadan da etkinlikle ilgili paylaşım yaptı. Ancak polis festivali basarak, çalışma vizeleri olmadığı gerekçesiyle üç modeli göz altına aldı.

PARTİDE EĞLENİRKEN GÖZALTINA ALDILAR

Çelik konuyla ilgili, "Partide eğlenirken gelip bizi gözaltına aldılar. Daha sonra pasaportlarımıza baktılar. Hayatımda daha önce bu kadar korkunç bir an yaşamamıştım" dedi.

GÜZELLER SERBEST KALDI

Polis tarafından hücre gibi bir bölümde 24 saat boyunca tutulan Elif Çelik ve diğer modeller, yemek ve su gibi ihtiyaçlarını da karşılayamadıklarını ifade etti. Daha sonra Playboy Mexico'dan yetkililer duruma müdahale ederek, genç kadınların özgürlüğe kavuşmasını sağladı. Şirket, "yanlış anlaşılma" olduğunu açıklarken, "Güvenlik güçleri ve federal polis arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve bizim davet ettiğimiz bazı isimler zor anlar yaşadı" dedi.

Elif Çelik, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor;

Meksika\'da Gözaltına Alınan Türk Playboy Güzeli Elif Çelik, Su ve Yemek İçin Yalvardı

Son Dakika Magazin Meksika'da Gözaltına Alınan Türk Playboy Güzeli Elif Çelik, Su ve Yemek İçin Yalvardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement