Miley Cyrus'dan Olay Paylaşım: Clinton'a Oy Vermeyen Popomu Öpsün - Son Dakika
Magazin

Miley Cyrus'dan Olay Paylaşım: Clinton'a Oy Vermeyen Popomu Öpsün

Son yılların parlayan yıldızı, ünlü şarkıcı Miley Cyrus, instagram'da yaptığı paylaşım ile ortalığı salladı. 8 Kasım'da yapılacak Başkanlık seçimleri için ilginç bir çağrı yaptı.

24.10.2016 09:16  Güncelleme: 09:41

Dünyaca ünlü şarkıcı, model ve oyuncu Miley Cyrus, yaptığı bir paylaşımla daha olay yarattı. Daha önce yoga yaptığını instagram paylaşımları ile gösteren Cyrus, bu sefer yoga seansından sıradışı bir fotoğraf paylaştı ve altına 'Clinton'a oy vermezseniz popomu öpün' yorumunu yaptı.

Miley Cyrus'dan Olay Paylaşım: Clinton'a Oy Vermeyen Popomu Öpsün

ÇILGINLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Sosyal medyanın en çok takip edilen sanatçılarından olan Cyrus, eskiden bir Disney yıldızı, nam-ı diğer 'pamuk prensesi' idi. Ancak Disney'den ayrıldıktan sonra 'Wrecking Ball' klibi ile olay yaratmış, 'artık tanıdığınız pamuk prenses değilim' mesajı vermişti. Bu çılgınlıklarına bir yenisini de bugün ekledi.

TRUMP'I KARALAYAN ÜNLÜLER KERVANINA KATILDI

Donald Trump için ise ünlülerin karalama kampanyaları hızla devam ediyor. Sosyal medyada tam bir seferberlik eden ünlü isimler, 'trump'a oy vermeyin' hashtag'i ile çağrılarda bulunmuşlardı. Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Robert De Niro gibi isimlerin arasına Miley Cyrus da eklenmiş oldu.

Miley Cyrus\'dan Olay Paylaşım: Clinton\'a Oy Vermeyen Popomu Öpsün

Son Dakika Magazin Miley Cyrus'dan Olay Paylaşım: Clinton'a Oy Vermeyen Popomu Öpsün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement