Özcan Deniz, Kapıdan Dönen Sevenlerine Yeni Bir Program Ayarladı - Son Dakika
Magazin

Özcan Deniz, Kapıdan Dönen Sevenlerine Yeni Bir Program Ayarladı

Özcan Deniz, Kapıdan Dönen Sevenlerine Yeni Bir Program Ayarladı

Özcan Deniz'in tüm rezervasyonları tüketen hayranları, mekanı doldururken kapıdan dönen sevenleri gelecek haftaya rezervasyon yaptırdı. Deniz, yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek bir sonraki programda kapıdan dönen sevenleriyle birlikte olacaklarını söyledi. Şarkılarını yüzlerce seveniyle birlikte seslendiren Deniz, muhteşem performansıyla izleyenleri büyüledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Deniz, güçlü yorumuyla unutulmaz bir gece yaşattı. Programını alkışlar eşliğinde noktalayan Deniz, yoğun istek üzerine 21 Temmuz'da tekrar Günay Restaurant'ta sevenleriyle buluşacak.

15.07.2023 18:19

Günler öncesinden tüm rezervasyonları tüketen Özcan Deniz hayranları, mekanı hınca hınç doldururken kapıdan dönen sevenleri ise gelecek haftaya rezervasyon yaptırdı.

Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Özcan Deniz, "Kapıdan dönen sevenlerim olmuş onlar adına çok üzüldüm bir sonraki programım da onlarla birlikte oluruz inşallah" dedi.

Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen yüzlerce seveniyle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Özcan Deniz, muhteşem performansıyla parmak ısırttı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak harika enerjisinin yanı sıra güçlü yorumuyla okuduğu şarkılarla da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Deniz, alkışlar eşitliğinde programını noktaladı.

Özcan Deniz: Kapıdan dönen sevenlerim olmuş

Öte yandan yoğun istek üzerine Özcan Deniz 21 Temmuz Cuma günü tekrar Günay Restaurant'ta sevenleriyle buluşacak.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Özcan Deniz, Kapıdan Dönen Sevenlerine Yeni Bir Program Ayarladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement