Paramparça 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Maide İntihar mı Ediyor? - Son Dakika
Magazin

Paramparça 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Maide İntihar mı Ediyor?

Bu akşam ekranlara gelecek Paramparça 82. bölümünün bugün çıkan son fragmanı ile, Maide'nin Harun'a veda sahnesi en çok konuşulan olay oldu.

27.11.2016 15:14  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Mine Tugay, Barış Falay, Ebru Özkan Saban, Tolga Tekin, Neriman Köse, Hümeyra gibi usta isimlerin yer aldığı Paramparça dizisinin 82. bölümü 2. tanıtım fragmanı yayınlandı! Maide'nin intihar sahnesi kafaları karıştırırken, kötü karakteri nedeniyle sevinenler ve Hümeyra'nın diziden ayrılacak olmasına üzülenler şeklinde sosyal medya ikiye bölündü.

PARAMPARÇA 81. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu'ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara'nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe'nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım'a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur. Burhan Bey'in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım'ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman'ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman'ın eline çok büyük bir koz vermiştir.

Harun'un çevirdiği kirli işleri Cihan'dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun'dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz'ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

Paramparça 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Maide İntihar mı Ediyor?

PARAMPARÇA 82. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alaz'ın kaçırıldığını Dilara'dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik'e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun'un hayatı da tehlikededir.

MAİDE ÖLÜYOR MU?

Cihan da Alaz'ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat'tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat'ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım'ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar…

Tüm sorular Paramparça 82. bölümü ile pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yanıt bulacak.

Paramparça 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Maide İntihar mı Ediyor?

Son Dakika Magazin Paramparça 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Maide İntihar mı Ediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement