Paramparça Heyecan Dolu 79. Bölümüyle Geliyor - Son Dakika
Magazin

Paramparça Heyecan Dolu 79. Bölümüyle Geliyor

Paramparça 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 79. bölümünde neler olacak? Bu akşam izlecileri neler bekliyor? 78. bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar...

07.11.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'nin iddialı yapımlarından olan Paramparça'nın 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Barış Falay, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay'ın paylaştığı Paramparça'da bu akşam azal'ın gözaltına alınması herkesin üzerinde şok etkisi yaratır. Hazal cinayeti itiraf ederken; Cihan, Mithat'ın yardımıyla Özgür'ün ailesinin peşine düşmüştür. Kendisindeki bıçağın gerçek olmadığını anlayan Dilara bu işte Harun'un da parmağı olduğundan emindir. "Kocam mısın, düşmanım mı" diye sorduğu Harun ile artık aralarında uçurum vardır.

Cihan'ın Harun'u tehdit etmesi karşılığında Dilara'nın sessizliği, Harun için büyük bir yıkım olur. Cihan'la birlikteyken Harun'a yalnız olduğunu söyleyen Dilara, takip edildiğinin farkında değildir. Öte yandan Candan ile Asuman'ın başı büyük derttedir. Elmas kaçakçıları her ikisini bulur ve elmasları geri ister ancak, elmaslar ortada yoktur. Cansu bebeğini, her ne pahasına olursa olsun doğurmaya karar vermiştir. Deniz de durumu kabullenmeye başlar. Oğluyla arasındaki sorunları bahane eden Burhan Bey, konuşmak için Cansu ile buluşur. Burhan Bey'in otomobiline binen Cansu, bu yolculuğun hayatlarını değiştireceğinden habersizdir. Maide'nin ise, hiç beklenmedik bir ziyaretçisi vardır. Paramparça heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarında olacak.

Paramparça Heyecan Dolu 79. Bölümüyle Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Paramparça Heyecan Dolu 79. Bölümüyle Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement