Petek Dinçöz Arapça Şarkı Söyleyerek Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Petek Dinçöz Arapça Şarkı Söyleyerek Hayranlarını Coşturdu

Petek Dinçöz, cumartesi günü verdiği konseri ile izleyenleri coşturdu. Konser repertuarına eklediği Arapça şarkıyı da seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı.

13.11.2016 16:00  Güncelleme: 16:38

Petek Dinçöz cumartesi günü bir kulüpte sahne alarak izleyenlere haftasonu eğlencesi yaşattı. Her zamanki enerjisini 'ateşli' görseller ve ışık şovları süslerken, sahnede arap dünyasının en popüler şarkısını seslendirerek bir ilke imza attı.

DJ'liğini Cihat Uğurel'in yaptığı hareketli sahne şovunda renkli görüntüler sergileyen Petek Dinçöz, eski günlerini aratmadı. Arap dünyasının hit şarkısı 'VA VA' yı arapça olarak yorumlayarak beğenileri topladı.

ERTESİ GÜN HEMEN PAYLAŞTI

Petek Dinçöz, şovu sırasında hayranlarının çektiği görüntüleri konser sonrası kendi Instagram hesabında 'repost' (tekrardan paylaşım) ederek altına şu yorumları yaptı: "Gecenin en bomba parçalarından arap dünyasının en sevilen şarkısı #vava şarkının tamamı çok kısa süre sonra facebook hesabımda!"

YOKSA ARAPÇA SİNGLE MI GELİYOR?

Yorumunun yanına 'yeni şarkı' etiketini koyan şarkıcı için hayranları, 'yeni single'ın bu mu olacak?' yorumlarını yaptı. Arap şarkısını uyarlama yoluna gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Petek Dinçöz Arapça Şarkı Söyleyerek Hayranlarını Coşturdu

Son Dakika Magazin Petek Dinçöz Arapça Şarkı Söyleyerek Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement