Rüzgar Çetin'i Yazan Cengiz Semercioğlu'na Tepki Yağıyor - Son Dakika
Magazin

Rüzgar Çetin'i Yazan Cengiz Semercioğlu'na Tepki Yağıyor

Rüzgar Çetin\'i Yazan Cengiz Semercioğlu\'na Tepki Yağıyor

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'nun Rüzgar Çetin'in karıştığı ve 1 polisin şehit olduğu kazayla ilgili kaleme aldığı yazı, sosyal medyada tepki çekti.

15.09.2016 13:58  Güncelleme: 14:19

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in karıştığı ve 1 polisin şehit olduğu kazayı kaleme alan Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, "Kazada şehit olan polisin emniyet kemeri takılı olsa herkesin hayatı başka şekilde akacaktı..." ifadesini kullandı.

EMNİYET KEMERİ VURGUSU YAPTI

Polislere emniyet kemeri takma zorunluluğu getirilmesini aktaran Semercioğlu, "Hâlâ böyle bir yönetmelik çıkmış değil! Ama bu yüzden bir polis memurunun çocukları yetim, genç bir adam demir parmaklıkların arkasında kaldı..." diye ekledi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Sosyal medyda büyük yankı uyandıran bu yazıdan dolayı, Semercioğlu'na sert eleştiriler yöneltildi.

İşte Semercioğlu'nun yazısından bir kesit;

"Adalet herkese eşit şekilde işlediği zaman adalettir: Zengine de, fakire de, ünlüye de, ünsüze de... Zengin çocuğunun trafik kazasında adam öldürüp elini kolunu sallayarak çıkmasına nasıl itiraz ediyorsak...Haksız yere hapis yattığında da itiraz etmeliyiz. Şimdi soruyorum, Rüzgar Çetin eğer Sinan Çetin'in oğlu olmasaydı hâlâ hapiste olur muydu? Çoktan unutup gitmiştik bu kazayı. Ama sadece Sinan Çetin'in oğlu olduğu için herkesin gözü bu davanın üzerinde, herkes 'Aman Rüzgar tutuksuz yargılanmasın' derdinde... Bu dava giderek Sinan Çetin'den 40 yılın intikamını alma davasına dönüşüyor sanki."

Semercioğlu'na yönelik tepkilerden bazıları;

Son Dakika Magazin Rüzgar Çetin'i Yazan Cengiz Semercioğlu'na Tepki Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement