Serena Williams Türk İşadamlarını Geri Çevirdi - Son Dakika
Magazin

Serena Williams Türk İşadamlarını Geri Çevirdi

Serena Williams Türk İşadamlarını Geri Çevirdi

70 yaşına basan Mustafa Taviloğlu için dostları kolları sıvadı. Partiye Serena Williams'ı getirmek isteyen işadamları, tenisçiyi 250 bin liraya bile ikna edemedi

25.10.2013 14:03  Güncelleme: 15:00

Paranın her kapıyı açamayacağı bir kez daha kanıtlandı. Geçtiğimiz gün 70. yaşı şerefine iş yerinde özel bir parti veren Mudo'nun sahibi Mustafa Taviloğlu için dostları çok özel bir sürpriz hazırlamak için kolları sıvadı. Aralarında Cem Boyner ve Mustafa Koç'un da bulunduğu işadamları, menajeri aracılığıyla tenis turnuvası için İstanbul'da olan Serena Williams'a ulaştı.

HER ADIMI PLANLI!

Mustafa Taviloğlu'nun hayranı olduğu dünyaca ünlü raketi işadamının yaş günü partisine davet eden işadamları, "Hayır" yanıtı aldı. Serena Williams'a partiye gelmesi için 250 bin lira ücret öneren sosyetikler; bir türlü ünlü raketi ikna edemedi. Serena Williams, "Her adımım planlı. Programımın dışına çıkamam" şeklinde yanıt verdi.

ŞAMPiYON FiNALDE

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul için ülkemize gelen Serena Williams, tenis turnuvasında kuşkusuz en dikkat çeken isim. Finale giden ünlü raket, Pazar günkü şampiyonluk maçına kadar İstanbul'da kalacak.

Kaynak: Takvim

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Serena Williams Türk İşadamlarını Geri Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement