Serhat Hacıpaşalıoğlu: Türkiye Adına Yarışmak İsterdim - Son Dakika
Magazin

Serhat Hacıpaşalıoğlu: Türkiye Adına Yarışmak İsterdim

Serhat Hacıpaşalıoğlu: Türkiye Adına Yarışmak İsterdim

61. Eurovisiyon Şarkı Yarışması'nda, San Marino adına yarışacak olan Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

21.01.2016 09:29  Güncelleme: 10:02

Bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması'nda San Marino'yu temsil edecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu, önceki gün Feriye Sarayı'nda basın mensuplarının karşısına geçti.

''KISMET BÖYLEYMİŞ''

San Marino'nun kendisini başarılı olduğu için seçtiğini belirten şarkıcı, "Onlardan bana teklif geldiğinde yazıyı TRT Genel Müdürlüğü'ne bildirdik. Eğer katılacaksak bizi de değerlendirin dedik ama cevap gelmedi. Sonrasında katılmayacağımızı öğrendik." dedi ve ekledi "Ülkem adına yarışmak isterdim ama kısmet böyleymiş. 14 Mayıs'ta iyi bir derece alırsam Türkler de sevinir."

Son Dakika Magazin Serhat Hacıpaşalıoğlu: Türkiye Adına Yarışmak İsterdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Türkmen Ali: neymis Kürtlere kürt ce konusmak serbestmis, dün kadar kurtlere kürtçe konusmak ve sarki söylemek yasakti, yasağın kaldırılması icin Kürtler mücadele ettiler ve serbest edildi .mücadele boyu hapse atilan öldürülen10 binlerce kürt un hesabini birileri vermeli ve cezalandirilmali, hapishanaede kiler hemen bırakılmalıdır 6 7 Yanıtla
  • TÜRKİYE Lİ. ..İSTANBUL DAN VAN A...: Turksen. ..Türk ol...... 2 5 Yanıtla
  • >>>>>>Sibel<<<<<<<: Helal olsun yinede önce Türkiye demiş ama bizim kilerde akıl yok Adam naaapsın 4 0 Yanıtla
  • Firsattan istifade: Seyhin oglu sabri miydi neydi...Sacma sapan sarki,berbat bir ses...Kendine guvenin bu kadari fazla! 0 0 Yanıtla

Advertisement