Sertap Erener Soluğu Mahkemede Aldı - Son Dakika
Magazin

Sertap Erener Soluğu Mahkemede Aldı

Sertap Erener, Demir Demirkan aleyhine koruma istemiyle mahkemeye başvurdu.

02.11.2014 13:41  Güncelleme: 13:45

18 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Sertap Erener ve Demir Demirkan gündemden düşmüyor. Posta'nın haberine göre; Sertap Erener'in, Demir Demirkan aleyhine koruma istemiyle mahkemeye başvurdu. Mahkeme, talebi kabul etti.

MAHKEME HÜKMÜNÜ VERDİ

Demir Demirkan, Sertap Erener hakkında açıklamalar yapmaya devam ederse hapse girebilecek. Demirkan'ın medyaya yaptığı açıklamalar nedeniyle kişilik haklarının ihlal edildiğini ve kamuoyu nezdinde küçük düşürüldüğünü öne süren şarkıcı, ayrılık konusuyla ilgili gündem oluşturulmasını arzu etmediğini ve magazin figürü olmayı reddettiğini belirtti. Tedbir talebini kabul eden mahkeme, Demir Demirkan'ın Erener'e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti.

Sertap Erener Soluğu Mahkemede Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sertap Erener Soluğu Mahkemede Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • NİDA: Eh Levent Yüksel'in gösterdiği asaleti bu zat gösterememiş adamcağızın sesi bile çıkmamıştı, ama kadınların çoğu böyle terbiyeli sessiz adamları bırakıp illede zora koşmaya bayılıyor, sonuçta hep hüsran oluyor, hormonlarla değil akılla hareket etmek lazım. 35 1 Yanıtla
  • BUSİ: 17 YILDAN SONRA BU DURUMA GELMEK ÇOK ACI, YAKIŞMIYOR İKİSİNE DE 2 0 Yanıtla

Advertisement