Sevdiklerime Kavuşmak Beni Çok Ağlattı - Son Dakika
Magazin

Sevdiklerime Kavuşmak Beni Çok Ağlattı

Sevdiklerime Kavuşmak Beni Çok Ağlattı

Dört günlük sorgunun ardından serbest bırakılan sunucu Uğur Arslan, "Gülerek gittim, ağlayarak çıktım.

09.08.2011 02:00

Deniz Feneri davası kapsamında dört gün nezarette tutulup sonrasında serbest bırakılan sunucu-şarkıcı Uğur Arslan, önceki akşam Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerine konuk oldu. Arslan etkinlik öncesinde nezarette yaşadıklarını basın toplantısı yaparak şöyle anlattı:

Bugünü, ikinci doğum günüm olarak ilan ediyorum. Geçtiğimiz hafta benim için çok zor geçti. Hayatımda ilk defa nezaretle tanıştım. Hiç unutamayacağım bir Ramazan deneyimi yaşadım. İki gün nezarette kalıp daha sonra ifademi verdim. 1. 5 yıl önce aynı ifadeyi kendi isteğimle, aynı savcılara giderek vermiştim. O zaman yine serbest bırakıldım. Bu kez gözaltına alınarak götürüldüm. Yine aynı soruların gelmesi beni şaşırttı.

ÇOK MUTLUYUM!

İfade verdikten sonra beni iki gün daha beklettiler. "Acaba bilmediğim bir şey mi var? Ne olacak?" diye düşündüm. O iki gün, bana bir ömür gibi geldi. Dördüncü gün ifademi alıp serbest bıraktılar. Mutlu oldum.

Nezaretteyken hiç kimseden haber alamadım. Dışarı çıkınca akrabalarımın gözyaşlarını gördüm. Ağlayan kız kardeşimi, annemi ailemi ve bütün sevenlerimi görünce ben de ağladım. Normalde hiç ağlamayan biriyim. Ama o gün gözyaşlarıma hakim olamadım.

BU LEKEYLE YAŞAYAMAZLARDI

İçerde psikolojik baskı görmedim. Yeniden ifade vermem, mağdur edildiğimi düşündürdü. Ben alnımın ak olduğundan sonuna kadar eminim. Gözaltına alındığımda "Benim bilmediğim bir şey mi var?" diye düşündüm. Dört geceyi nezarette geçirmek zordu. İçeri girmek ya da ölmekten değil, iftaraya uğramaktan korktum. Benim de bir ailem var. Onlar "Bu lekeyle nasıl yaşar?" diye düşündüm.

Hayranlarıma gösterdiğim güleryüz; bu mesele hiç umrumda değilmiş gibi bir izlenim yaratmış. Bazı siyasiler de, "Karayip'lere mi gidiyor?" diyerek beni eleştirmişler. Ben gülerek gittim, ağlayarak çıktım. Delikanlı ölüme bile giderken gülümser. Delikanlıyı ağlatacak tek şey; tekrar sevdiklerine kavuşabilmenin gözyaşlarıdır. Ben de çok ağladım.

AİLEM BENDEN BETER OLMuş!

Ben nezaretteyken ailem benden beter olmuş. Hiç uyumamışlar. Neyse ki, gerçek anlaşıldı. Artık benim için Deniz Feneri davası kapanmıştır.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sevdiklerime Kavuşmak Beni Çok Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement