Sibel Can'a 600 Bin Liralık Teselli - Son Dakika
Magazin

Sibel Can'a 600 Bin Liralık Teselli

Sibel Can\'a 600 Bin Liralık Teselli

Lüks cipine el konulan Sibel Can, kendisine 600 bin liralık Porsche Panamera marka bir araç aldı..

15.01.2013 12:03  Güncelleme: 14:38

Çiftkurtlar Otomotiv'den aldığı lüks cipini geçtiğimiz günlerde geri vermek zorunda kalan Sibel Can, kendisini yine lüks bir araçla teselli etti. Ünlü sanatçı, önceki gün Levent'teki Edition Otel'e geldi. Sibel Can'ın altında, 600 bin liralık son model Porsche Panamera marka bir araç vardı.

Plaka ve renk tercihinde de kuralını bozmayan Sibel Can, beyaz renkteki aracına "S" yazılı plaka taktırdı. Tek başına ve spor kıyafetlerle otele girerken görüntülenen Sibel Can, burada tam 7 saat kaldı.

OTELDE NE YAPTI?

Güzel sanatçının otelde kaldığı uzun süre boyunca ne yaptığı merak konusu oldu. Bu arada Sulhi Aksüt'ten boşanan Sibel Can, ayrılığın ardından özel hayatında sessizliğini koruyor...

ARACINA NEDEN EL KONUŞMUŞTU

Sanatçı Sibel Turnagöl'ün eşi otomotivci Mehmet Çelik, yurt dışından ithal ettiği otomobiller üzerinden vergi kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Mehmet Çelik'in yurt dışından getirdiği lüks araçları gümrükten sahte evraklarla geçirerek vergi kaçırdığı iddia edilmişti.

Mehmet Çelik'in usulsüz olarak Türkiye'ye getirdiği araçlardan satın alan Sibel Can'ın da aracına bu süreçte el konulmuş Sibel Can da araçsız kalmıştı. Ayrıca Sibel Can emniyette yaklaşık bir saat ifade vermek zorunda kalmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sibel Can'a 600 Bin Liralık Teselli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement