Şimdi Buzdan Güzeller Revaçta - Son Dakika
Magazin

Şimdi Buzdan Güzeller Revaçta

Şimdi Buzdan Güzeller Revaçta

Hemcinslerinin 'soğuk nevale' diye burun kıvırdığı kadınlar; mesafeli ama kendilerinden emin duruşlarıyla erkeklerin başını döndürüyor.

23.08.2011 03:00

Eskiler onlara 'soğuk nevale' derdi, günümüzde ise 'pretty cool' deniyor. Fakat durun; yeni tanımları da oldukça manidar ve esprili: 'Cold play' yani 'soğuk oyun'! Cana yakın, düşündüğü yüzüne yansıyan, kıvrımlı vücut hatlarına sahip Akdenizli kadınlar gibi, kapıdan girdikleri anda çevreye kıvılcımlar saçtıklarını hiç kimse iddia edemez... Aynı şekilde, bu kadınları soluğunu tutmadan izlediğini de kimse söyleyemez! Kelimenin tam anlamıyla 'kusursuz' olmaları, mesafeli duruşları ve Tom Ford'un tabiriyle 'nötr elektrikleriyle' cazibe kanunlarını yerle bir eden bu kadınlar; dünyanın en ünlü ve arzu edilen erkekleriyle beraberler.

ERİŞİLMEZ DURUYORLAR

Duygularını dışa yansıtmamaya çalışan, mesafeli, biraz tepeden bakan bir ifade... İşte; bu kadınları efsaneleştiren, 'o istemezse yanına kimse yaklaşamaz' hissi uyandıran, erkekleri kıskıvrak yakalayan da biraz bu erişilmez duruşları! Kadınlar arasında 'yapmacık' ya da 'itici' olarak tanımlanan bu kadınlar, erkeklerin gözünde bir ilahe mi? Bu güzeller erkeklerin merak duygusunu gıdıklıyor; daha sakin, kendinden ve ne isteyip ne istemediğinden daha emin görünüyor erkekler için. Bu nedenle karizmatik, başarılı ya da müthiş arzu uyandıran erkeklerin; kimi zaman gülümsemeye dahi gerek duymayan, uzak tavırlı, kibirli, genellikle planlı programlı 'cold play' ligindeki kadınları tercih etmesine şaşmamak gerek. Onlara aşık olduklarında daha az acı çekiyorlar sanki...

GÜZEL AMA İTİCİ...

Uzun sözün kısası, bir tür zıtlık bu... Sıcak, alımlı, duyarlı, fedakar, şefkatli kadınlara aşık olan erkekler, finali soğuk görünümlü, mantıklı, başarılı, sert ve kararlı kadınlarla yapabiliyor. Belki de erkeksi özelliklerini karşılarındaki kadının karakterinde görmek hoşlarına gidiyor. Aslında aşk birçok ikilemi de barındırıyor içinde: "Tamam çok güzel ama inanılmaz itici" söylemleri sıkça duyuluyor...

ROL ÇALMAYI BİLİYORLAR

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Angelina Jolie'nin dolgun dudakları yıllar yılı bir fenomen. Carla Bruni Sarkozy'nin aşk defterini açmaya gerek dahi yok. Kristen Stewart ise son dönemin en çok arzu edilen kadınlarından. Nicole Kidman ve Diane Kruger'ın teni porselen fincan kadar şeffaf, Gwyneth Paltrow'un vücudu ise kıskanılacak türden... Bu kusursuzlukları da soğuk oyunun bir parçası olarak; ateşli güzellerden rol çalmalarına yardımcı oluyor!

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şimdi Buzdan Güzeller Revaçta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement