Serenay Sarıkaya'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir?

Serenay Sarıkaya\'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir?

"Gelinim Olur Musun" programıyla ekranlara gelen Sinem Umaş, Didem Soydan'dan sonra Seranay Sarıkaya'ya da ateş püskürdü. Peki Sinem Umaş kimdir?

05.01.2019 11:16  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak Didem Soydan ile peluş üzerinde poz verdiği için tartışan "Gelinim Olur Musun" programının eski yarışmacısı Sinem Umaş, şimdi de Seranay Sarıkaya'yı eleştirdi. Peki Sinem Umaş kimdir, kaç yaşındadır?

"NASIL BU KADAR DUYARSIZ OLABİLİYORSUN?"

Sosyal medya hesabından Seranay Sarıkaya'nın fotoğraflarını paylaşan Sinem Umaş, Sarıkaya'yı "Nasıl bu kadar duyarsız davranabilir dayanamıyorum" sözleriyle eleştirdi.

 <a class='keyword-sd' href='/serenay-sarikaya/' title='Serenay Sarıkaya'>Serenay Sarıkaya</a>'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir?

"ÜZERİNDEKİ KABAN %100 KUZU POSTUNDAN ÜRETİLİYOR"

"Üzerindeki kabanı yapan marka %100 kuzu postundan kürk üretiyor. Kuzulardan post elde edebilmek için canlı bir şekilde sıcak bıçaklarla derisinden ayırmak gerekiyor kürkünü."

Serenay Sarıkaya'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir?

SİNEM UMAŞ KİMDİR?

Sinem Umaş, 1984 yılında dünyaya geldi. Bir dönemin en popüler programlarından olan "Gelinim Olur Musun" programıyla tanınan Umaş, programda ilişki yaşadığı Ata Türk ve Semra Kaynana ile yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmişti. Sinem Umaş, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'ne devam ediyordu.

Serenay Sarıkaya'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir?

İŞTE BENİM STİLİM'E KATILDI

Annesi ve babası ayrılan Umaş'ın annesi başka bir evlilik yapıp yurt dışına gitti. Sinem Umaş, bir dönem Trabzonspor'da top koşturan Bahadır Davran ile aşk yaşamıştı. Umaş, son olarak "İşte Benim Stilim" yarışmasıyla ekranlara geldi.

Serenay Sarıkaya'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir?

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya'ya Ateş Püskürten Sinem Umaş Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement