Son dakika magazin haberleri! - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri!

Son dakika magazin haberleri!

Arda Turan'ın youtuber eşi Aslıhan, Bayrampaşa sokaklarına indi. Aslıhan Turan, vatandaşlara "Beni tanıyan var mı?" sorusuna karşılık alamadı, Derya Tuna'nın evine ziyarette bulunan yeğenleri komşuları ile kavga etti, Voleybolcu Zehra Güneş'ten çok konuşulacak açıklamalar gibi son 24 saatte yaşanan magazin olaylarından derlenen son dakika haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

14.10.2021 16:10  Güncelleme: 16:53

Çocuklar Duymasın'nın Çaycı Hüseyin'i babasını kaybetti, Zehra Güneş sürekli "Erkek arkadaşın var mı?" diye yöneltilen sorulara, "Erkek arkadaş kullanmıyorum cevabını verdi gibi son dakika magazin haberleri bu sayfada yer almaktadır.

ARDA TURAN'IN EŞİ ASLIHAN, YOUTUBE VİDEOSUNDA ŞAŞKINLIK YARATTI

Son dakika magazin haberleri!

Galatasaray'ın kaptanlarından Arda Turan'ın eşi, YouTube kanalında yayınlanacak videosu için Bayrampaşa sokaklarına indi. Aslıhan Turan, vatandaşlara "Beni tanıyan var mı?" diye sordu. Aslıhan Turan, kendisini tanıyanların çıkmaması sonrası şaşkınlık geçirdi.

Son zamanlarda YouTube kanalında çektiği videolarla dikkat çeken Aslıhan Turan, eşinin doğup büyüdüğü Bayrampaşa sokaklarını gezdi. Aslıhan Turan'ın yanında Arda'nın kardeşi Okan Turan da vardı. Aslıhan Turan, vatandaşlara "Beni tanıyan var mı?" sorusunu yöneltti.

DERYA TUNA'NIN EVİNDE YEĞENLERİ VE KOMŞULARI ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Son dakika magazin haberleri!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın evine gelen yeğenleri, ve komşuları arasında gürültü sebebiyle bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken bir kişinin burnu bir kişinin de kolu kırıldı. Tuna tarafından "Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor" diye tehdit edildiğini söyleyen komşu, Derya Tuna'dan şikayetçi oldu. Yaşanan kavgada anbean kameralara yansıdı.

VOLEYBOLCU ZEHRA GÜNEŞ'TEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA

Son dakika magazin haberleri!

Filenin Sultanları'ndan başarılı voleybolcular Meryem Boz, Hande Baladın ve Zehra Güneş, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Milli voleybolcular samimi ve net açıklamalar yaptı. Zehra Güneş sürekli "Erkek arkadaşın var mı?" diye yöneltilen sorulara, "Erkek arkadaş kullanmıyorum, ben kariyer odaklıyım" diye cevap verdi.

Kadın Voleybol Takımımız'ın yıldızları, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Başarılı voleybolcular, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Zehra Güneş'in aşk hayatıyla ilgili çok fazla yöneltilen soruya verdiği yanıt dikkat çekti.

ÇAYCI HÜSEYİN'İN BABASI YAŞAMINI YİTİRDİ

Son dakika magazin haberleri!

Çaycı Hüseyin tanınan sevilen oyuncu Alparslan Özmol'un babası yaşamını yitirdi. 21 gündür yoğun bakımda tedavi gören babasının ölümüyle yıkılan Özmol, "Nefes darlığı sorunu var. Acım tarifsiz" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan ancak sık sık sosyal medya da ölüm haberleri çıkan Alparslan Özmol'un babası Coşkun Özmol hayatını kaybetti. 87 yaşındaki Coşkun Özmol, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir yoğun bakımdaydı.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement