Tertemiz, Kadıoğlu'ndan 1 Milyon Lira Tazminat İstiyor - Son Dakika
Magazin

Tertemiz, Kadıoğlu'ndan 1 Milyon Lira Tazminat İstiyor

Tertemiz, Kadıoğlu\'ndan 1 Milyon Lira Tazminat İstiyor

Simge Tertemiz, kendisini aldatan eşi Murat Kadıoğlu'nun basına yansıyan görüntülerinin ardından, 1 milyon lira tazminat istiyor.

14.11.2013 10:33  Güncelleme: 12:21

Eşi Simge Tertemiz'le boşanma davası süren Murat Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde manken Şebnem Schaefer ile bir gece kulübünde eğlenirken görüntülenmiş, ardından ilişki yaşadıklarını kabul etmişti.

Geçtiğimiz ağustos ayında eşi Murat Kadıoğlu'nu, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle terkedip annesinin evine yerleşen ve daha önce de evliliğinde sorunlar yaşayan Tertemiz, geçtiğimiz aylarda eşine boşanma davası açmıştı.

AYLIK 20 BİN LİRA NAFAKA

Daha önce Kadıoğlu'ndan tazminatsız ve nafakasız boşanmak isteyen Tertemiz, ihanet görüntülerinin ardından bu kararından vazgeçti.

1 MİLYON LİRA TAZMİNAT

Eşinin mal varlığının tespiti için mahkemeye başvurmaya hazırlanan Tertemiz, 2 yaşındaki oğlu Nail Kayra ve kendisi için ayda 20 bin lira nafaka ile 1 milyon lira tazminat talebinde bulunacak.



"SAYGISIZLIĞININ BEDELİNİ ÖDESİN"



Tertemiz, konu hakkında "Eskiden 'Aman bitsin, istemiyorum' derdim. Şimdiyse bu saygısızlığının bedelini ödemesini istiyorum" dedi.










Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tertemiz, Kadıoğlu'ndan 1 Milyon Lira Tazminat İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement