Ünlü Yıldızların Talihsiz Anları - Son Dakika
Magazin

Ünlü Yıldızların Talihsiz Anları

Ünlü Yıldızların Talihsiz Anları

Her davete özel ekip ile hazırlanan yıldızların bile başlarına talihsiz olaylar gelebiliyor.

17.04.2013 08:03  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her davete özel ekip ile hazırlanan yıldızların bile başlarına talihsiz olaylar gelebiliyor. Ünlü güzeller, zaman zaman frikikleriyle gazetelere konu oluyor

ANNE HATHAWAY

Hollywood'un en kötü frikik olaylarından biri hiç kuşkusuz Anne Hathaway'e ait. Cool ve zarif yıldız, Tom Ford elbisesinin altına iç çamaşırı giymeyince zor durumda kaldı. Arabadan inerken verdiği frikik görüntülenince; Hathaway, günlerce magazin basınının gündeminde kaldı.

JENIFER LAWRENCE

Son dönemin en beğenilen oyuncularından biri olan Jennifer Lawrence, katıldığı bir ödül töreninde siyah zarif bir Dior tuvalet giydi. Ancak elbisenin bir kısmı Lawrence ödül almak için ayağa kalkınca sökülüp aşağı düştü.

JULIANNE HOUGH

24 yaşındaki güzel oyuncu, Los Angeles'taki bir galaya uçuk pembe Jenny Packham tasarımı tuvaletiyle katıldı. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde elbisenin iki yanındaki yırtmaç söküldü ve ortaya kötü bir görüntü çıktı.

EVA LONGORIA

Seksi oyuncu Eva Longoria, katıldığı bir davette bacak dekoltesiyle konuşulmayı ve dikkat çekmeyi planlıyordu. Ancak göğüs dekoltesini kontrol edemeyen Longoria verdigi frikikle gazetelere konu oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Yıldızların Talihsiz Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement