Yaman, Eşref'i öldürenleri köşeye sıkıştırıyor - Son Dakika
Magazin

Yaman, Eşref'i öldürenleri köşeye sıkıştırıyor

Yaman, Eşref\'i öldürenleri köşeye sıkıştırıyor

Yaman, Eşref'i öldürenlerin Serhan ve Şebnem olduğunu ortaya çıkarır ve ikisini köşeye sıkıştırır. Bu bilgi, anma töreninde duyulduğunda Soysalan ailesinin gündemine bomba gibi düşer. Rüya ise Yaman'ın annesinden şüphelenmesiyle geri dönülmez bir yola girer. Neslihan için ise en yakınında tuttuğu iki kişinin cinayet şüphelisi olarak alınması yıkıcı bir durumdur. Güven'in eşi Özge'nin ortaya çıkmasıyla gerçeklerle yüzleşen Yaman ve Rüya, hayatlarına hızlı bir giriş yapar. Rüya, annesinin tutuklanmasıyla sarsılır ve Şebnem ve Serhan'ın suçu babası Metin'e yıkmaya çalıştığını öğrenir. Rüya, ailesini korumak için Yaman'a karşı mücadele ederken, Yaman ise ondan vazgeçmemeye kararlıdır.

05.02.2024 20:16  Güncelleme: 06:12

Yaman, Eşref'i öldürenlerin Serhan ve Şebnem olduğundan emin adımlar ile ikisini köşeye sıkıştırmıştır. Anma töreninde herkes tarafından duyulan bu bilgi Soysalan'lar gündemine bomba gibi düşer.

Bundan en çok etkilenen de Rüya olur. Yaman'ın annesinden şüphelenmiş olması ikisi için geri dönülmez bir yol açar.

Neslihan için senelerce en yakınında tuttuğu iki kişinin babasının cinayetinden şüpheli olarak Emniyet'e alınması son derece yıkıcı bir durumdur.

Kendine güvenli bir liman ararken Güven'in eşi Özge karşısına çıkmış ve gerçekler acı bir şekilde yüzüne çarpmıştır. Özge, Yaman'ı tanımak ve nasıl bir cenderenin içine düştüğünü anlamak isterken, hayatlarına hızlı bir giriş yapar.

Annesinin cinayet şüphelisi olarak tutuklanmasıyla sarsılan Rüya, babası Metin'den daha da acı bazı gerçekleri öğrenir. Şebnem ve Serhan tüm suçu Metin'e yıkmaya çalışmaktadır.

Rüya ailesinden geriye kalanları korumak adına Yaman'ı bile karşısına alarak bir mücadelenin içine girer. Gittiği yolun incecik bir ip üzerinde olduğunu bilmeden ilerlerken, Yaman her ne pahasına olursa olsun ondan vazgeçmemeye kararlıdır.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Yaman, Eşref'i öldürenleri köşeye sıkıştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement