Dünya Yıldızlarını Makyajsızken Tanıyabilmek Çok Güç - Son Dakika
Magazin

Dünya Yıldızlarını Makyajsızken Tanıyabilmek Çok Güç

Dünya Yıldızlarını Makyajsızken Tanıyabilmek Çok Güç

Hollywood'un en başarılı isimlerinden biri olan 32 yaşındaki Jessica Alba, makyajsız çok farklı görünüyor.

26.08.2013 09:03  Güncelleme: 09:53

DIANE KRUGER

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen 1976 doğumlu Diane Kruger'ın makyajsız hali, görenleri çok şaşırtıyor. Kruger; fondöten ve göz kalemi kullanmadan evden çıkmadığını söylüyor.

BAR RAFAELI

Leonardo DiCaprio ile yaşadığı aşkla adını duyuran ve podyumların en çok aranan mankenleri arasına giren 1985 doğumlu Bar Rafaeli de makyajsız dışarı çıkabilecek yıldızlardan değil.

SCARLETT JOHANSSON

1984 doğumlu Scarlett Johansson, son dönemde Hollywood'un en seksi yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Ancak Johansson da; fondöten ve ruj sürmeden dışarıya çıkmamaya çalışıyor.

TYRA BANKS

39 yaşındaki eski manken Tyra Banks, makyajsız olarak tanınmaz bir halde. Bu fotoğraf bile Banks'in ancak profesyonel bir makyaj uygulaması yaptırdıktan sonra dışarı çıktığının ispatı.

MILA KUNIS

29 yaşındaki Mila Kunis, son dönemde sinemanın en seksi kadınlarından biri olarak gösteriliyor. Makyajsız tanınmaz bir halde olan Kunis, bu fotoğraflarının yayınlanmaması için yoğun çaba sarfetmiş.

JESSICA ALBA

Hollywood'un en başarılı isimlerinden biri olan 32 yaşındaki Jessica Alba, makyajsız çok farklı görünüyor. Alba, en azından yüzüne allık sürmeden ve hafif bir makyaj yapmadan dışarı çıkmıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dünya Yıldızlarını Makyajsızken Tanıyabilmek Çok Güç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement