Hızır Çakırbeyli'nin Dinlediği Türkü Ekran Başındakileri Mest Etti - Son Dakika
Medya

Hızır Çakırbeyli'nin Dinlediği Türkü Ekran Başındakileri Mest Etti

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin ikinci bölümünde Hızır Çakırbeyli'nin dinlediği türkü ekran başındakileri kendinden geçirdi.

17.09.2015 12:27  Güncelleme: 12:43

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Çakır' karakteriyle zihinlerde yer eden Oktay Kaynarca, üstün oyunculuk performasıyla yeni dizisi 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

SON BÖLÜME DAMGA VURAN TÜRKÜ

Dizide Hızır Çakırbeyli isimli mafya babasını canlandıran başarılı oyuncu, mimikleri ve konuşma tarzıyla dizinin ilk iki bölümüne damga vurdu. Dizide zaman zaman Karadeniz şivesiyle konuşan Kaynarca, son bölümde dinlediği türküyle ekran başındakileri kendinden geçirdi.

DİZİNİN KONUSU

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın davasını ve aşkını anlatıyor. Hızır Çakırbeyli, sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz, sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin. Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet "bazı" gayrımeşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir. Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir. Devletin, Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaat ettiğini farkeden büyük patron Ünal Kaplan, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir.

Hızır Çakırbeyli\'nin Dinlediği Türkü Ekran Başındakileri Mest Etti

Son Dakika Medya Hızır Çakırbeyli'nin Dinlediği Türkü Ekran Başındakileri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • raşit: İki duygusal şarkı iki uyduruk sahne seyret yavrum cahil millet. 12 17 Yanıtla
  • Sevgi: Aldatılan bir kadın ve bunu karısının gözüne sokan bir koca.Aman almayayım 14 5 Yanıtla
  • cilgin : bu adamin neresini begeniyorsunuz ya 14 5 Yanıtla
  • Selamettin Şaşmaz: kendini beğenmiş zuppe herif..hiç sevmem şu al alcagi. 5 13 Yanıtla
  • fatih: Felcccc..milleti boyle salak dizilerle uyutup mafyaliga siddete ozendiriyorlar.. 16 2 Yanıtla
  • müslüman KÜRT: bu adam hangi rolda oynarsa oynasin tutmaz cunku o halen kurtlar vadisindeki çakır olarak hafizalara kaldı 4 9 Yanıtla
  • pervari: konu saçma sapan 10 2 Yanıtla
  • adiyaman: boyle boş insanlari genclere rol model olarak sunsaniz yarin karsigini alirsiniz 5 3 Yanıtla
  • kral5353: Kardeş bu diziyi izledikten sonra olurda birgün mapusa düşerseniz.. Size diyecegim tek şey şudur.. Ölüm sizi bulana dek buldugunuz herkezi öldürün....... 4 1 Yanıtla
  • ÇAKIR: Ozaman habere yorum yapma dostum oda çokta tınnn tınnn diyor sana 3 1 Yanıtla

Advertisement