2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır? - Son Dakika
Moda

2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır?

2019\'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır?

Bu sene daha renkli olan Tie-Dye trendi hem sokaklarda hem de yıldızların üstünde sıklıkla karşılaşacağımızı bir moda akımı. Peki, nedir tie-dye trendi ve nasıl kullanılır? İşte, yükselen akımın kullanılışı...

29.05.2019 14:40  Güncelleme: 14:48

Hippi tarzı olarak ifade edilen tie-dye trendi 2019 yazında bomba gibi geliyor. "Moda denizine ayaklarını sok" mottosu ile biz de sizin için tie-dye trendini inceledik. İşte, başlayalım....

Bu sene podyumda hippi rüzgarları esiyor

Özellikle 1960'lı yıllarda çıkışını yakalayan hippi tarzının önemli parçalarından biridir tie-dye. Bu yaz her yerde görmeye alışmamız gereken bu trend, artık sadece Grateful Dead'den ibaret değil 2019 modasının sevilen bir trendi oldu.

2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır?

Ünlü marka Proenza Schouler'ın pastel tonlarda kullandığı tie-dye, R13 markasında daha parlak ve gök kuşağının tüm renkleri olarak karşımıza çıktı. Üstelik Grateful Dead amblemi de var. Kullanılması korku verse de farklı desen, yoğunluk ve renkle kullanılabilir olan tie-dye, Türkçe'de batik olarak geçiyor.

2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır?

Kot pantolonlarla ve siyah kombinlerinizde yıldız parça olarak kullanabileceğiniz gibi biraz daha cesur olup farklı renklerle kullanabilirsiniz. Bu yaz bu moda akımını tişört, şort ve elbiselerde göreceğiz.

2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır?

Kim Shui's podyumunda görüldüğü gibi elbise olarak kullanabileceğiniz gibi farklı akımlarla da birleştirebilirsiniz. Bu akımın en güzel yanlarından biri ise kendinizin yapabiliyor olmanız. Alacağınız kumaş boyası ile bir tişörtü bağlayıp boyayabilir ve yaratıcı olabilirsiniz.

2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır?

Son Dakika Moda 2019'un yükselen trendi tie-dye nasıl kullanılır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement