Kış geliyor! Dolaplarınızda kazaklarınıza yer açın! - Son Dakika
Moda

Kış geliyor! Dolaplarınızda kazaklarınıza yer açın!

Kış geliyor! Dolaplarınızda kazaklarınıza yer açın!

Kış ayı bir kesim için oldukça sevilen bir kesim için ise pek de sevilmeyen boğucu bir dönemdir. Ama her ne olursa olsun kış ayı hem tüm moda dünyası için hem de tesettür giyim adına oldukça önemli bir zaman dilimi. Kabanların ortaya çıktığı, berelerin ve kazakların giyilmeye başlandığı bu zaman dilimi moda üreticileri için oldukça iştah kabartıcı

17.11.2020 16:37  Güncelleme: 17:00

Kazaklar ise bu soğuk ayların en güzel kurtarıcıları olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle bu yıl üzerinde iri desenleri olan ya da tek ama canlı renkli kazaklar oldukça revaçta. Tesettür giyim adına da bu kazaklar oldukça harika seçenekler.

KOMBİNLEMESİ ÇOK KOLAY

ister tek renk olsun isterse rengarenk, ister desenli olsun ister sade… Altına giyeceğiniz bir jean ya da birile pek çok noktada oldukça geçerli bir şıklık yakalayabilirsiniz. Üstelik kazaklar yapıları gereğiyle de kombin konusunda giy çık gruba dahil oluyor.

Kış geliyor! dolaplarınızda kazaklarınıza yer açın!

AKSESUARI DA DERT ETMEYİN

aksesuar konusunda size oldukça açık ve sevilen bir alan sunar. Özellikle tesettür giyimde kullanımı oldukça yaygındır. Örneğin giyeceğiniz sade soft renkli bir kazak ve tafta kumaşlı bir eşarp ile hem spor hem de oldukça dikkat çeken şık bir kombin kombin hazırlamak elinizde. İşte bu noktada iri bir güneş gözlüğü ve saat bu kombini hem tamamlayacak hem de oldukça şık bir seviyeye taşıyacaktır.

Kış geliyor! dolaplarınızda kazaklarınıza yer açın!

KAZAK VE ETEK KOMBİNİNİ SEVİN

Kazaklar pek çok kombinde size güçlük çıkarmaz ve oldukça uyum sağlar. Özellikle tesettür giyim adına oldukça sevilen bu uzun etek ve kazak kombini sizin de favoriniz olacak. Modern bir biçim ile bağlanmış bir şal ile bu görüntüyü denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Son Dakika Moda Kış geliyor! Dolaplarınızda kazaklarınıza yer açın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement