2024 Mercedes E Serisi İncelemesi - Son Dakika
Otomobil

2024 Mercedes E Serisi İncelemesi

2024 Mercedes E Serisi İncelemesi

ShiftDelete.Net'in kurucusu Hakkı Alkan, yeni Mercedes-Benz E Serisi'ni detaylarıyla anlatan bir inceleme videosu çekti. Videoda aracın tasarımı, iç mekanı ve özellikleri hakkında bilgi veren Alkan, ayrıca keyifli bir sürüş deneyimi yaşadığını da aktardı. Videonun ardından Hakkı Alkan, kişisel kanalında daha samimi bir test videosu paylaştı. Yeni E Serisi'nin sedan tasarımını devam ettirdiğini belirten Alkan, aracın uzunluğunun kısaltıldığını ancak genişliğinin arttırıldığını söyledi. İç mekanda ise MBUX Superscreen ve AirMatic teknolojisinin yer aldığını belirtti. Siz de yeni Mercedes-Benz E Serisi hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

01.08.2023 10:07

Akşamınızı şenlendirecek yepyeni bir video ile karşınızdayız. Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan ve piyasaya sürülen yeni Mercedes-Benz E Serisi koltuğunda bu kez ShiftDelete.Net'in kurucusu Hakkı Alkan var. Hakkı Alkan sizler için direksiyon başına geçti ve yeni E Serisini tüm detaylarıyla anlattı. İşte detaylar…

2024 Mercedes E Serisi inceleme!

ShiftDelete.Net takipçilerine özel olarak çekilen incelem videosunun ardından ShiftDelete.Net'in kurucusu Hakkı Alkan kişisel kanalındaki takipçileri için daha samimi bir test videosu çekti. Videoda Mercedes-Benz markasının en çok satılan model ailesinin en yeni versiyonunu anlatan Hakkı Alkan bununla birlikte keyifli bir sürüş deneyimini de takipçilerine aktardı. İşte videomuz ve iyi seyirler…

Sedan tasarımı devam ettiren yeni E Serisi tasarım anlamında kökenlerine bağlı kalmış durumda. w211 kasa sonrası gelen w212 gibi tamamen farklı bir tasarım dili araçta yok. Uzunluk olarak artması beklenen E Serisi'inde Mercedes-Benz tasarım ekibi kullanıcıları şaşırtarak aracı 2 santimetre kısaltmış. Uzunluk olarak büyük bir fark yaratılmasa da genişliğinin 6 santimetre arttırılması iç mekanda ciddi fark yaratmış.

2024 Mercedes-Benz E-Serisi ile ilk karşılaşma!

Kabin içine geldiğimizdeyse bahsi geçen ferahlamayı görmek mümkün. Hyperscreen varisi olan MBUX Superscreen, E Serisi kokpitinde yerini almış durumda. Bu aynı anda hem sürücüye hem de yolcuya hizmet eden özel bir multimedya sistemi. Mercedes-Benz'in özellikle dikkat çektiği ambiyans aydınlatmaları da yine araç içinde yapacağınız ayarlamalara göre renk değiştiriyor.

AirMatic teknolojisini yeni E Serisi sayesinde tekrar görüyoruz. Adaptif süspansiyonlara sahip olan yeni E Serisi saatte 120 kilometre üstü hızlara çıktığında yere 2 santimetre yaklaşıyor. Bu da aracın çok daha iyi bir şekilde yol tutmasını sağlıyor. Ayrıca aracın 4 çeker versiyonunda arka tekerlerde manevraya yardımcı olmak için 4.5 derece kadar dönebiliyor.

Peki siz yeni Mercedes-Benz E Serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Otomobil 2024 Mercedes E Serisi İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement