Nurhayat, Dacia Basın Toplantısında Ortalığı Birbirine Kattı - Son Dakika
Otomobil

Nurhayat, Dacia Basın Toplantısında Ortalığı Birbirine Kattı

Nurhayat, Dacia Basın Toplantısında Ortalığı Birbirine Kattı

Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın sahnede fiyatları açıkladığı sırada salona giriş yapan Nurhayat, hızını alamadı ve ortalığı karıştırdı.

17.02.2014 12:05  Güncelleme: 12:07

Dacia'nın sevilen yüzü Nurhayat Yeni Dacia Logan MCV basın toplantısını bastı. Her zamanki gibi enteresan tavırlarıyla dikkat çeken Nurhayat, basın toplantısının sürprizi oldu.

Yeni Dacia Logan MCV'nin tanıtımı için 14 Şubat'ta Radisson Blu Bosphorus'ta düzenlenen basın toplantısına Nurhayat karakteriyle tanıdığımız Gupse Özay damgasını vurdu. Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın Dacia Logan MCV fiyatlarını açıkladığı sırada sahneye atlayan Nurhayat, "Bu kadar ucuza bu otomobil satılır mı?" diyerek Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim Aybar'a tüm basın mensuplarının önünde zor anlar yaşattı. Nurhayat, İbrahim Aybar'dan Dacia'nın ailelerin hayatını kolaylaştıracak yeni modeli hakkında bilgileri aldıktan sonra Dacia Logan MCV'ye tam not verdi.

2 yıldır Nurhayat karakteriyle Dacia'nın yüzü olan Gupse Özay, önümüzdeki günlerde yayınlanacak Logan MCV reklamında da yer alacak. Uygun fiyatlara yüksek performans sunan Dacia, yeni Logan MCV ile geniş ailelerin ekonomik çözümü olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Nurhayat, Dacia Basın Toplantısında Ortalığı Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement