Atakum Belediye Başkanı Zabıta Haftası'nı kutladı - Son Dakika
Politika

Atakum Belediye Başkanı Zabıta Haftası'nı kutladı

Atakum Belediye Başkanı Zabıta Haftası\'nı kutladı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Zabıta Haftası'nı Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı personel ile kutladı. Başkan Deveci, zabıta personeline teşekkür ederek başarılar diledi.

06.09.2023 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 1-7 Eylül günlerinde kutlanan Zabıta Haftası'nı Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı zabıta personeli ile kutladı. Başkan Deveci, "Zabıta ekibimizin disiplinli ve sorumluluk sahibi yaklaşımını, kentimizin düzeni için bir güvence olarak görüyoruz" dedi.

Zabıta teşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül günleri arasında kutlanan Zabıta Haftası'nın 197. yıl dönümü dolayısıyla Atakum Belediyesi önünde kutlama programı düzenlendi. Zabıta personeliyle bir araya gelerek Zabıta Haftası'nı kutlayan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Kentimizi daha iyi bir yer haline getirme konusundaki azminiz ve özveriniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

"ZOR VE KUTSAL GÖREV"

Zabıta'nın 1826 yılında 'İhtisap Neferi' olarak kurularak resmiyet kazandığını söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Yılmaz, "Bu yıl teşkilatımızın 197. yılını kutluyoruz. Zabıtanın görevi beldenin esenlik, sağlık, huzur ve güvenliğini Belediye Meclisi'nin verdiği yetkiyle sağlamaktır. Arkadaşlarımız 7/24 zor ve kutsal bir görev yapıyorlar. Gece gündüz, bayram ve hafta sonu demeden en başta görev alıyorlar. Tüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum, Zabıta Haftaları'nı kutluyorum" diye konuştu.

"ÖZVERİNİZLE ATAKUM DAHA YAŞANILABİLİR"

Zabıta personelinin haftasını kutlayan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Atakum'un düzeni, temizliği ve güvenliği için gösterdiğiniz özveri ve fedakarlık, kentimizin daha yaşanabilir bir yer olmasına büyük katkı sağlıyor. Zabıta ekiplerimizin, Atakum'un gelişimine ve büyümesine sunduğu katkıyı bilmek, bizleri gururlandırıyor. Sizlerin gayreti sayesinde, kentimiz daha yaşanabilir, daha temiz ve daha güvenli bir yer olmaya devam ediyor. Zabıta ekibimizin disiplinli ve sorumluluk sahibi yaklaşımını, kentimizin düzeni için bir güvence olarak görüyoruz. Sizlerin çalışmaları, Atakum'un büyümesine ve gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Kentimizi daha iyi bir yer haline getirme konusundaki azminiz ve özveriniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Atakum Belediye Başkanı Zabıta Haftası'nı kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement