CHP Bursa'da Metin Çelik Dönemi - Son Dakika
Politika

CHP Bursa'da Metin Çelik Dönemi

CHP Bursa\'da Metin Çelik Dönemi

CHP Bursa İl Kongresi'nde Metin Çelik, yeni il başkanı oldu.

18.06.2012 13:30

CHP Bursa İl Kongresi'nde Metin Çelik, yeni il başkanı oldu. Seçimi farklı kazanan Çelik, kendisine oy verenlere teşekkür ederek, "Önümüzdeki belediye seçimlerinde Bursa'ya en az 8 belediye başkanı kazandırmak için çalışacağız. CHP olarak yerelde ve genelde iktidar olmalıyız" dedi.

CHP Bursa İl Kongresi, dün Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Mevcut başkan Gürhan Akdoğan'ın aday olmadığı kongrede, 3 aday yarıştı. Genel kurulun açılışında konuşan Akdoğan, hiçbir zaman eğilip bükülmediğini ve verilecek görevlere her zaman açık olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde Metin Çelik, Mustafa Şenyurt ve Bülent Aslanhan yarıştı. 579 oyun kullanıldığı genel kurulda 14 oy geçersiz sayıldı. Çekişmeli geçen yarışta Metin Çelik 267 oy alarak il başkanlığına seçilirken, diğer adaylardan Mustafa Şenyurt 164, Bülent Aslanhan ise 134 oy aldı.

Seçim sonuçlarının ardından Metin Çelik'i destekleyen partililer büyük coşku yaşadı. Kendisine oy verenlere teşekkür eden Çelik, "Önümüzdeki belediye seçimlerinde Bursa'ya en az 8 belediye başkanı kazandırmak için çalışacağız. CHP olarak yerelde ve genelde iktidar olmalıyız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Bursa'da Metin Çelik Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement